Inschrijving 24-uurs sportevent Ronald McDonald Kinderfonds geopend

19 OKT 2023 12:57 | Ronald McDonald Kinderfonds

Start en finish van HomeSport Events in 2024 in Arnhem 

De inschrijving voor HomeSport Events, het jaarlijkse sportieve sponsorevent van het Ronald McDonald Kinderfonds, is weer geopend. Sportievelingen gaan de uitdaging aan om 24 uur lang honderden kilometers te wielrennen, hardlopen of wandelen. Zo zamelen zij geld in voor families met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. 

In het weekend van 29 en 30 juni 2024 gaan honderden sporthelden weer van start om geld in te zamelen voor families met een ziek kind. Teams kunnen zich nu inschrijven voor de dertiende editie van dit landelijke sportevenement via homesportevents.nl.  

beeld: Wouter RoosenboomHomeSport Events 2023. Beeld: Wouter Roosenboom

Startschot in Arnhem 

In 2024 klinkt het startschot van deze dertiende editie van HomeSport Events in Arnhem. Vanuit Arnhem vertrekken de HomeSport Events-sportievelingen, en gaan zij dwars door Nederland 500 kilometer wielrennen, 240 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen. Daarbij passeren zij diverse Ronald McDonald Huizen. Tijdens de twaalfde editie in 2023 hebben de teams gezamenlijk het indrukwekkende bedrag van ruim 1,5 miljoen euro voor de Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen opgehaald.  

Kracht en saamhorigheid 

Renate Westerlaken-Loos, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds: “Wij zijn zo trots op de vele sporters, vrijwilligers en sponsors, die zich onvermoeibaar inzetten voor families met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. De impact van hun inzet is enorm. Het is mooi om te zien dat tijdens het weekend van HomeSport Events iedereen die erbij betrokken is een enorm saamhorigheidsgevoel ervaart. Hun drive om deze families met een ziek kind zorg en rust te bieden, is indrukwekkend.” 

Meer informatie of meteen inschrijven? Ga naar homesportevents.nl

Kijk hier HomeSport Events van 2023 terug https://www.youtube.com/watch?v=81U2nClzwCc

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen