Linkvada lanceert vernieuwde linkbuilding platform

23 FEB 2023 12:04 | Linkvada

Linkbuilding is al lange tijd niet meer weg te denken uit de marketingstrategieën van bedrijven. De steeds sneller evoluerende trends hierin zorgen ervoor dat het efficiënt inzetten van linkbuilding echt specialistenwerk geworden is. Het is niet langer zomaar een link die het verschil maakt, maar wel die ene goed doordachte en op research gebaseerde link. Om bedrijven hierin te ondersteunen en te begeleiden, lanceert Linkvada een linkbuilding platform met een vernieuwende manier van linkbuilding.

Linkbuilding is niet meer weg te denken

Bij linkbuilding gaat het erom om door middel van links die geplaatst worden op andere websites bezoekers naar je eigen website te krijgen. Waarom dit zo belangrijk is? Hier kunnen we twee verschillende zaken aanduiden. Aan de ene kant zorgen de links, en dus de extra bezoekers op je website, ervoor dat je een groter publiek aanspreekt en dus een grotere omzet kunt realiseren. Aan de andere kant verhoogt linkbuilding ook de plaats in de Google rangschikking. Google waardeert links erg en zal deze zien als een soort van stemmen die je website krijgt en hoe meer stemmen je krijgt, hoe hoger je beloning in de vorm van een betere rangschikking. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er een betere zichtbaarheid is en dat er dus opnieuw meer bezoekers naar de betreffende website worden aangetrokken. Het linkbuilding platform van Linkvada is zo ontworpen dat het zorgt voor maximale resultaten op beide aspecten.

De kracht van linkbuilding platform Linkvada 

Wie denkt dat het plaatsen van een willekeurige link op een willekeurige website een doeltreffende strategie is, zal helaas erg teleurgesteld achterblijven bij het zien van de resultaten. Om gericht linkbuilding in te zetten, investeren veel bedrijven flink wat geld en daar wil Linkvada met het linkbuilding platform verandering in brengen. Linkbuilding goedkoper en toegankelijker maken, daar draait het allemaal om bij het linkbuilding platform van Linkvada. Op een eenvoudige en snelle manier worden de meest relevante websites gezocht om links op te plaatsen en op een even snelle en eenvoudige manier wordt hiervoor de juiste content gemaakt, die uiteraard ook aan alle SEO verwachtingen voldoet. Door linkbuilding op deze manier in te zetten, wordt de rangschikking in Google aanzienlijk verbeterd en worden meetbaar meer kwalitatieve links verkregen. 

Waar je moet op letten bij het inzetten van linkbuilding

Google is slimmer dan je denkt en werkt met een ingenieus systeem om goede linkbuilding te belonen. Waar in het verleden iedere link kon rekenen op een stem, is dit vandaag niet langer zo. Links moeten een meerwaarde bieden en als je hier niet aan voldoet, zal Google als het ware je inspanningen gewoon negeren. Dit is meteen ook de reden waarom we eerder al aanhaalden dat linkbuilding een werkje voor specialisten is voor wie Google geen geheimen kent. De links die je plaatst, moeten op websites komen te staan die relevant zijn voor jouw bedrijf en moeten bovendien liefst geplaatst worden op websites die door Google als autoriteit aanzien worden. Voor wie als ondernemer op zoek is naar een betrouwbare partner in linkbuilding is het soms even zoeken, het aanbod is enorm, maar ook de kwaliteit van de partners die linkbuiling aanbieden, is enorm. Het linkbuilding platform van Linkvada daarentegen toont aan de hand van bewezen resultaten aan waar ze voor staan en wat ze bedrijven kunnen bieden. Dit is waaraan je kwaliteit kunt herkennen.

 

Dit is een origineel bericht van Linkvada

Meer binnen deze rubriek