Trimmer voor vrouwen: dit zijn de beste ontharingsproducten en stylingtools

07 AUG 2024 15:29 | Traffic Family

Wil je een gladde en zijdezachte huid zonder prikkende haartjes? Met een trimmer voor vrouwen verwijder je lichaamshaar pijnloos en voorkom je ingegroeide haren. Bij Sansbeauté hebben we een uitgebreid assortiment met innovatieve en hoogwaardige trimmers voor vrouwen, waaronder een bikini trimmer, een ladyshave en een wenkbrauw- en gezichtstrimmer. Ook hebben we stylingtools voor je haar, want we geloven dat iedere dag een goede haardag moet zijn.

Kwaliteit en innovatie

Sansbeauté staat voor kwaliteit en innovatie. We maken gebruik van hoogwaardige materialen, zodat onze trimmers voor vrouwen en mannen zo lang mogelijk meegaan. Ook onze andere ontharingsproducten en stylingtools zijn van hoge kwaliteit en pijnloos in gebruik. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën zijn onze producten efficiënter en bieden ze langdurige resultaten.

Trimmer voor vrouwen voor het hele lichaam

Als je op zoek bent naar een trimmer voor vrouwen die je voor je hele lichaam kunt gebruiken, is onze 2-in-1 Ladyshave een goede keuze. Met de ladyshave onthaar je zowel je lichaam als gezicht. Je ontvangt twee verschillende scheerkoppen, waarvan de een geschikt is voor je bovenlip, kin, wangen en kaaklijn, en de andere geschikt is voor je benen, armen, handen, oksels en bikinilijn. Je hele lichaam onthaar je dus met dit handige product! 

De ladyshave is niet alleen multifunctioneel, maar ook pijnloos en gebruiksvriendelijk. Je gebruikt het apparaat draadloos gedurende zo’n vijftig minuten. De led-indicator geeft aan wanneer je moet opladen of reinigen. Daarnaast is de trimmer voor vrouwen volledig waterproof, waardoor je zelf kiest of je onder de douche of droog trimt. 

Deze trimmer voor vrouwen heeft een innovatief ontwerp met roestvrijstalen messen. De rechte messen zijn voor langer haar en het gebogen folieblad is voor korter resthaar. Je geniet van ongeëvenaarde scheer kwaliteit en een zijdezachte huid na gebruik.

Extra opzetstukken voor de trimmer voor vrouwen

Wil je gebruik maken van extra opzetstukken? Dan bestel je de 2-in-1 Ladyshave met twee extra scheerkoppen. Bij dit product ontvang je zowel de brede als ronde scheerkop twee keer. Let op: de extra scheerkoppen zijn identiek aan de originele scheerkoppen.

Naast het bestellen van een set met extra scheerkoppen, is het ook mogelijk om de opzetstukken los aan te schaffen. Bestel de ronde scheerkop voor de ladyshave los of ga voor een extra full-body scheerkop. Als je allebei nodig hebt, kies je voor het multipakket met zowel de ronde als brede scheerkop.

Bikini trimmer voor gladde huid

Met een bikini trimmer bespaar je op dure behandelingen in een salon en is je huid na gebruik glad en zijdezacht. Onze 4-in-1 Bikinitrimmer (Classic Black) biedt een fantastische scheerervaring zonder ingegroeide haren of irritaties. Het is niet alleen te gebruiken als bikini trimmer, maar ook voor andere lichaamsdelen, zoals je gezicht, benen en oksels.

Deze bikini trimmer maakt gebruik van een geavanceerde trimtechnologie en kan zowel nat als droog gebruikt worden. Je onthaart je bikinilijn, armen of benen sneller en handiger dan met een scheermes. In totaal ontvang je vier opzetstukken en vier opzetkammen, waardoor je precies de gewenste lengte krijgt.

Dit model is hoogwaardig en heeft een scheerblad dat slechts ieder half jaar tot een jaar vervangen hoeft te worden. Je onthaart tot zeventig minuten draadloos en ziet dankzij de batterij indicator wanneer opladen nodig is. Dit compacte model neem je eenvoudig mee op reis.

Liever een andere kleur dan zwart? Ga dan voor de 4-in-1 Bikinitrimmer (Classic Green).

Extra opzetstukken voor de bikini trimmer

Is je scheerblad aan vervanging toe? Iedere zes tot twaalf maanden vervang je het scheerblad voor zijdezachte resultaten zonder irritaties, bultjes of ingegroeide haren. Bestel nu het Bikinitrimmer Scheerblad (Zwart) of het Bikinitrimmer Scheerblad (Groen).

Gezichtshaar verwijderen met wenkbrauw- en gezichtstrimmer

Met de 2-in-1 Wenkbrauw- en Gezichtstrimmer (Rainbow Edition) verwijder je gezichtshaar pijnloos en zonder enkele vorm van ongemak. Deze trimmer maakt gebruik van een precisietechnologie die ervoor zorgt dat je lastige gebieden makkelijk bereikt en alleen de ongewenste haartjes verwijdert. Dit model is geschikt voor de bovenlip, kin, wangen, kaaklijn en wenkbrauwen.

De trimmer is erg compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Je gebruikt het apparaatje draadloos gedurende zo’n vijf uur, waarna je het op moet laden. De led-indicator geeft dit op tijd aan. Voor grotere gebieden, zoals de kaaklijn, maak je gebruik van het ronde opzetstuk en voor bijvoorbeeld de wenkbrauwen is er een klein en precies penachtig opzetstuk.

Naast de vrolijke Rainbow Edition, is de trimmer ook in andere kleuren verkrijgbaar:

Extra opzetstukken voor de gezichtstrimmer

Onze scheerkoppen gaan lang mee vergeleken met de meeste scheermessen van andere merken, maar zijn na een half jaar tot een jaar aan vervanging toe. Je bestelt eenvoudig een nieuwe set van twee scheerkoppen als het zover is.

Multifunctioneel ontharingsapparaat: de 3-in-1 ladyshave

Onze 3-in-1 Ladyshave is een multifunctionele trimmer voor vrouwen. Dit model onderscheidt zich van de 2-in-1 Ladyshave met een extra trimmer opzetstuk, speciaal voor het trimmen op lengte. Je trimt je haar dus niet alleen tot je een volledig gladde huid hebt, maar kunt ook trimmen op lengte. 

Net als bij de 2-in-1 Ladyshave gaat het om een gebruiksvriendelijk apparaat met een batterijduur van vijftig minuten, een led-indicator en hoogwaardige messen van roestvrij staal. De lichtroze trimmer voor vrouwen is compact en makkelijk mee te nemen in de meegeleverde opbergzak.

Extra opzetstukken voor de 3-in-1 Ladyshave

Is je opzetstuk voor de 3-in-1 Ladyshave aan vervanging toe? Ook bij dit apparaat is het mogelijk om scheerkoppen los aan te schaffen, bijvoorbeeld de full-body scheerkop.

Je haar perfect in model met onze stijltang

Bij Sansbeauté vind je niet alleen ontharingsproducten voor een gladde huid, maar ook stylingtools. Met onze Stijltang (Classic Black) zorg je voor glanzend, pluisvrij en gezond haar dat perfect in model zit. Met dit 2-in-1 model kun je je haar zowel stijlen als krullen.

In totaal kies je uit 31 instelbare temperaturen tussen 80 en 230 graden Celsius, waardoor de tool geschikt is voor ieder haartype. De ionentechnologie zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen. Onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de tang al binnen een halve minuut is opgewarmd en door de extra brede platen van 4,5 centimeter ga je efficiënt te werk.

Tijdens het stijlen of krullen geniet je van maximale bewegingsvrijheid dankzij de kabel van 2,5 meter en de 360 graden draaifunctie. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de tang comfortabel in de hand ligt en de bediening is intuïtief. Ideaal dus voor schitterende krullen of moeiteloos glad haar!

Wat klanten zeggen over Sansbeauté

Over de 2-in-1 Ladyshave:

L T. (5 sterren): “De ladyshave is licht, zeer handig op te bergen en wordt geleverd met een zeer mooie doos, zeer attent voor de klant nice work”

Marjo H. (5 sterren): “Wat een super fijn apparaat. Ik ben heel erg tevreden!”

Amber C. (5 sterren): “Ik vind dit geweldig!!! Het scheert dicht op mijn benen!!!

Geweldig!!!”

Over de 4-in-1 Bikinitrimmer:

P D. (5 sterren): “Zeer nauwe trimmer. Geen onaangenaam brandgevoel achteraf, geen scheerirritatie, geen haar dat achterblijft! Dit product is geweldig, vooral voor de prijs. Gebruikt op benen, oksels en bikini+”

T V. (5 sterren): “Geen scheermes meer nodig!! De garantie van 30 dagen is ook een pluspunt voor wie twijfelt over de aankoop.”

R B. (5 sterren): “Het werkt zoals verwacht en heeft me nog geen problemen gegeven, super!”

Over de Wenkbrauw- en Gezichtstrimmer:

A U. (5 sterren): “Zeer tevreden van dit apparaat, doet perfect wat het moet doen. Echt goeie kwaliteit!”

B K. (5 sterren): “Ik haat het om mijn wenkbrauwen te epileren en ik ben allergisch voor wax, dit werkt goed. Heel aangenaam in gebruik, verder mooi zakje bij”

M C. (5 sterren): “Sinds eergisteren binnen. Uiteraard uitgeprobeerd. Je voelt er niets van, maar je huid is superglad na gebruik. Het lijkt alsof het niets doet. Maar haal na gebruik maar eens het scheerkopje eraf om schoon te maken. Je weet niet wat je ziet. Zelfs de dunste haartjes pikt hij mee. Wat een topper!“

Over de 3-in-1 Ladyshave:

L.g. S. (5 sterren): “Sansbeuty is een geweldige site. De medewerkers staan altijd voor je klaar.”

Allisson H. (5 sterren): “De laatste tijd heb ik meer dan eens meegemaakt dat ik weg moest en me realiseerde dat ik me moest scheren. Dit is een geweldige oplossing voor een snelle en gemakkelijke droge scheerbeurt!”

Valerie W. (5 sterren): “Hou van mijn scheerapparaat voor gezicht/benen. Zittend op een krukje geschoren. Vertelde vrienden erover en bestelde er twee voor hen.”

Over de Stijltang:

V V. (5 sterren): “Super!!! Zeer snel steil en glanzend haar!”

T V. (5 sterren): “Zeer snel klaar met steilen, denk dat het komt door de bredere platen! Doe je voordeel mee als je op zoek bent naar een snelle steiltang, binnen 30 seconden super heet!!”

R V. (5 sterren): “Waanzinning mooie stijltang! Doet zn werk goed, geen pluisjes meer”

Waar je Sansbeauté producten kunt kopen

Onze producten zijn op verschillende manieren te kopen. In onze webshop vind je onze volledige collectie of shop je ontharingsproducten en stylingtools voor vrouwen. Indien je de bestelling voor 23:00 uur plaatst, wordt deze de volgende dag op de post gedaan. Je ontvangt je pakket binnen 1-2 dagen.

We zijn een succesvolle partner van bol.com en onze producten zijn ook via dit platform te koop. Bekijk alle Sansbeauté artikelen op bol.com en bestel je trimmer voor vrouwen, bikini trimmer of andere ontharingsproduct hier. Producten kosten hetzelfde als in onze webshop en worden de volgende dag bezorgd als je voor 23:59 bestelt.

Vragen en ondersteuning: neem contact op

Heb je een vraag over een van onze producten of heb je ondersteuning nodig bij het gebruik ervan? We helpen je graag! Je kunt een e-mail sturen naar info@sansbeaute.nl of het formulier op onze contactpagina invullen. Ons supportteam staat zeven dagen per week klaar om je vraag te beantwoorden.

Kijk voor je contact opneemt ook even op onze pagina met veelgestelde vragen. Wellicht vind je het antwoord op je vraag daar al.

Meer binnen de rubriek Haar en beauty