Resto VanHarte Utrecht viert vijftiende verjaardag in Stadsschouwburg Utrecht

19 JUN 2024 10:00 | Stichting VanHarte | Resto VanHarte

Resto VanHarte Utrecht viert op donderdag 4 juli haar vijftiende verjaardag in de Stadsschouwburg Utrecht op Lucasbolwerk 24. Het belooft een bijzondere avond te worden. Resto VanHarte en theaterrestaurant Zindering verzorgen samen een heerlijk driegangendiner. Tussen de gangen door zullen er optredens zijn van Orkest Tegenwind en andere artiesten. Het is een mooie gelegenheid voor een gezellig avondje uit en om nieuwe mensen te leren kennen aan tafel. Iedereen is welkom om deze mijlpaal samen te vieren!

Schouwburgdirecteur Sewan Mumcaian: “Onder de noemer Aan tafel met…’ organiseert Stadsschouwburg Utrecht met verschillende partners een reeks programma’s waarin ontmoeting, verbinding én goed eten centraal staan. In dat kader zijn we trots op de samenwerking met Resto VanHarte Utrecht en dat we samen haar vijftiende verjaardag in de stadsschouwburg kunnen vieren. Met Resto VanHarte delen we een gezamenlijk doel om mensen dichter bij elkaar te brengen en bieden we graag een plek voor betekenisvolle en warme ontmoetingen.”

Het programma is van 18.15 uur tot 20.45 uur. De deuren openen om 17.30 uur. De eigen bijdrage voor deze feestelijke avond is 8 euro. Met een U-pas is de prijs slechts 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen de helft van de prijs.

Reserveren is noodzakelijk en kan online via www.restovanharte.nl/utrecht of telefonisch via 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wie erbij wil zijn kan het beste snel reserveren.

Wekelijkse buurtdiners

Iedereen is welkom om de vijftiende verjaardag van Resto VanHarte Utrecht mee te vieren. En iedereen is welkom om eens aan te schuiven bij de gezellige wekelijkse buurtdiners van Resto VanHarte. Deze vinden plaats op de volgende locaties:

  • Iedere vrijdag bij Buurtcentrum Bij de Buren op Eerste Oosterparklaan 76 in Leidsche Rijn
  • Iedere dinsdag. Behalve op de eerste dinsdag van de maand bij Nieuw Rotsoord op Briljantlaan 101 in Utrecht
  • Iedere eerste dinsdag van de maand bij Woonin bedrijfsrestaurant op Koningin Wilhelminalaan 9 in Utrecht

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is dé ontmoetingsplek voor mensen die op zoek zijn naar verbinding. Eenzaamheid kan ons allemaal treffen, maar bij Resto VanHarte vinden buurtbewoners een warm welkom en een gezonde, verse driegangenmaaltijd voor maximaal acht euro. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen