Vraag naar AV ophangsystemen groeit nog steeds

12 JAN 2022 15:48 | Tv vloerstandaardshop

In tijden dat je niet altijd de deur uit kan om met je vrienden op stap te gaan, zoals tijdens een lockdown, wil je thuis leuke dingen doen. En dan is er soms niets fijner dan op een regenachtige middag een hele tv serie uit te kijken. Natuurlijk kun je daarbij je laptop op schoot nemen, maar waarom zou je niet zelf een bioscoopgevoel in huis creëren? Dat kan met een Audio Video (AV) ophangsysteem. Je hebt dan in een handomdraai een goed zicht op je tv scherm, dankzij deze tv standaard.

Een tv standaard die past bij iedere interieurstijl

De tv standaard is waarschijnlijk bekend van de professionele toepassingen. Deze wordt gebruikt als er een presentatie wordt gehouden tijdens een seminar, of tijdens het vertonen van de film van het voetbalkamp in de sportkantine. Het beeldscherm wordt dan op een tv standaard binnengereden. Maar een tv standaard hoeft niet alleen maar een hoekig metalen frame te hebben. Je kunt ook mooie design tv standaards krijgen. Zo heb je elegante ontwerpen met een houten driepoot, of op een glanzende zilveren voet. Dus of je nu een modern of een landelijke inrichting hebt, een tv standaard komt altijd goed tot zijn recht.

Een flexibele oplossing in je woonkamer

Met een tv standaard kies je gemakkelijk een plek in de woonkamer waar je de tv neerzet. Dit kan een plek tegen de muur zijn, maar je kunt de tv ook vrij in de kamer plaatsen. Je bent daarbij ook niet aan die plek gebonden. Je kunt de tv standaard desgewenst ook nog eens gemakkelijk verplaatsen. Dat kan bijvoorbeeld met een tv standaard waar de wieltjes onder de voet zijn verwerkt, zodat het niet direct opvalt dat er wieltjes onder zitten. Kijk je alleen, of met zijn tweeën tv? Dat gaat ongetwijfeld prima vanaf de vaste plek van de tv standaard. Nodig je een groepje vrienden of familie uit, dan plaats je het beeldscherm eenvoudig naar een centrale plek in de kamer, zodat iedereen goed beeld heeft.

Verschillende soorten AV ophangsystemen

Een tv komt goed tot zijn recht op een tv standaard, omdat deze vrij in de kamer kan staan. Maar daarbij heb je nog meer voordelen. De standaard is geschikt voor verschillende maten tv's. Met een groter beeldscherm op een tv standaard haal je dus echt je eigen bioscoop in huis. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een standaard die in hoogte verstelbaar is. Wil je de tv standaard graag op de vaste plek laten staan, dan kun je ook nog kijken naar een tv standaard die het scherm kan draaien. Beide opties zorgen voor een nog comfortabeler zicht op het beeldscherm. Wil je helemaal luxe kijken, dan kun je deze functies ook elektrisch laten uitvoeren. Als je daarnaast ook nog voor een standaard kiest waar je een soundbar aan kunt bevestigen, dan staat niets meer in de weg om volop te genieten van een goede film of serie. En als je dat eenmaal hebt ervaren, zal het je niet verbazen dat AV ophangsystemen zo populair zijn.

 

Dit is een origineel bericht van Tv vloerstandaardshop

Meer binnen deze rubriek