Kerst vier je samen bij Resto VanHarte

06 DEC 2023 11:37 | Stichting VanHarte | Resto VanHarte

Kerst vier je samen bij Resto VanHarte

Extra kerstdiners voor de buurt door landelijke en lokale samenwerkingen

Amsterdam, 6 december 2023 - Bij sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte genieten buurtgenoten samen van een gezellig, feestelijk en luxe  kerstdiner. Met de diners wil Resto VanHarte mensen uit de buurt met elkaar in contact brengen en iedereen een kerstgevoel geven. Dit jaar kunnen nog meer mensen samen kerst vieren bij het buurtrestaurant. Er zijn namelijk zes extra bijzondere Resto-kerstdiners, bij Intratuin. En in Amsterdam zijn er negen extra diners dankzij een samenwerking met de Stadspas. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven.

Kerst vieren bij Resto VanHarte

Op alle Resto VanHarte locaties zijn er buurtdiners met kerst. Tijdens de kerstperiode pakt de organisatie altijd uit. Er wordt extra uitgebreid gekookt en de ruimte wordt feestelijk ingericht. Vaak is er ook muziek. Reserveren voor de diners is verplicht en kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

Magische kerst-Resto’s bij Intratuin

Deze kerstperiode slaan Resto VanHarte, Intratuin en horecaspecialist Vermaat de handen ineen om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om samen kerst te vieren. Naast de reguliere kerstdiners van Resto VanHarte zijn er dit jaar zes extra speciale Resto-kerstdiners, bij Intratuin. Deze zijn in Lisse (vol), Pijnacker, Enschede, Maastricht, Leidsche Rijn (vol) en Rosmalen (vol). Want waar kun je nu beter genieten van een feestelijk en sfeervol kerstdiner dan in de Intratuin, de kerstwinkel van Nederland? Aanmelden voor de diners kan via www.restovanharte.nl/intratuin

Extra kerstdiners in Amsterdam dankzij samenwerking met de Stadspas

Dankzij een samenwerking met de Stadspas kan Resto VanHarte dit jaar negen extra kerstdiners organiseren in Amsterdam. Hierdoor kunnen nog meer Amsterdammers samen kerst vieren. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Aanmelden voor de diners kan via www.restovanharte.nl/amsterdam

 Mooie ontmoetingen mogelijk maken met kerst

Iedereen die dat wil kan bijdragen tegen eenzaamheid met kerst. Door een donatie te doen of als vrijwilliger mee te helpen bij de kerstdiners van Resto VanHarte, als particulier of als organisatie, maak je mooie ontmoetingen mogelijk. Een overzicht van de mogelijkheden is te vinden op  www.restovanharte.nl/help-mee.  

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen