NKC genomineerd voor Mans Lejeune Award

26 SEP 2024 08:00 | NKC

NKC, partner in camperlife, is genomineerd voor de Mans Lejeune Award, een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan initiatieven die uitblinken in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid binnen brancheorganisaties. Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de voortdurende inspanningen van NKC om duurzaamheid binnen de camper sector te bevorderen.

De Mans Lejeune Award beloont innovatieve initiatieven die een positieve impact hebben op de sector en bijdragen aan een duurzame toekomst. NKC wordt geprezen voor haar toewijding aan het verduurzamen van de gehele camper community. Het doel van de organisatie is om zowel camperaars als de bredere campersector te motiveren, inspireren en adviseren om duurzamer te camperen. Om er zo voor te zorgen dat alle camperaars kunnen genieten van ‘Onbezorgd Camperplezier’ nu en in de toekomst. De jury heeft NKC gewaardeerd om haar leidende rol als aanjager van duurzame initiatieven binnen de branche.

Marieke van Dijl, duurzaamheidsmanager bij NKC, zegt hierover:

"Duurzaamheid is voor ons geen keuze, maar een verantwoordelijkheid. Het is fantastisch om deze erkenning van de vakjury te ontvangen, wat bevestigt dat we op de goede weg zijn om camperplezier met een minimale ecologische footprint te initiëren. We blijven ons inzetten om de impact van de gehele camper community op het milieu te verkleinen en werken er hard aan om duurzaamheid de norm te maken."

Hoewel de nominatie een grote eer is, benadrukt NKC dat duurzaamheid geen wedstrijd is, maar een vanzelfsprekendheid zou moeten zijn binnen de verschillende deelnemende brancheorganisaties. De vereniging roept op tot samenwerking met de andere 17 genomineerden om gezamenlijke, duurzame ambities waar te maken.

De Mans Lejeune Award wordt uitgereikt op 31 oktober in Den Haag tijdens het Jubileumcongres van Lejeune Association Management B.V.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van NKC

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Klimaat, milieu en duurzaamheid