Postmus brengt het ‘buitenleven naar binnen’ met nieuw filiaal in de hoofdstad

30 JAN 2023 07:00 | Postmus

Op 3 februari opent Postmus een filiaal in woonmall Villa ArenA te Amsterdam. Om half 6 vindt de grand opening van de showroom plaats op de begane grond in de woonmall, waar Postmus het buitenleven naar binnen brengt.

Nadat de grootse opening is verricht, is er voor het publiek de ruimte om rond te kijken in de nieuwe showroom. Hierin zijn showtuinen aangelegd aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van tuinen.

Tuin wordt belangrijker

Het huis, maar ook de tuin is de afgelopen jaren een belangrijkere plek geworden. Steeds meer mensen willen het graag gezellig maken in, maar ook om het huis. Postmus-directeur Chris van Rijn vindt dat hun showroom daarom goed in Villa ArenA past. „We willen buiten graag dichter bij binnen brengen”, vertelt Van Rijn. „Wij zien steeds meer vraag naar het totaalplaatje in de zoektocht naar een tuin. Consumenten kiezen steeds vaker voor de aanschaf van een volledige tuin, in plaats van de aanschaf van losse onderdelen. Door nauw samen te werken met hoveniers en leveranciers kunnen wij aan deze wens voldoen.”

Over Postmus

Volgens Van Rijn is Postmus niet zomaar een tuincentrum: „Bij Postmus koop je geen potgrond of planten, maar loop je weg met een complete tuin.” Losse onderdelen voor de tuin, zoals sierbestrating, buitenverblijven, buitenverlichting en schuttingen zijn er overigens ook te koop.

Postmus heeft sinds 2008 een showroom pal naast de N206 tussen Leiden en Katwijk en focust zich op ‘het buitenleven’. Het filiaal in Amsterdam is een volgende stap voor het bedrijf, dat ook showrooms heeft met proeftuinen in Lisse en Zwaanshoek.

Dit is een origineel bericht van
Postmus

Meer binnen de rubriek Ondernemers