Natuurlijk supplement van Hikaya helpt bij een betere nachtrust

08 DEC 2022 08:45 | Hikaya

Den Haag - Nederlanders slapen massaal korter, slechter en later, terwijl een goede nachtrust juist zo belangrijk is voor een gezond leven. Sleep & Relax, het nieuwe natuurlijke supplement van Hikaya, helpt bij het sneller en dieper in slaap vallen. Daardoor wordt je fris, fit en opgewekt wakker. 

Slaap is opgebouwd uit verschillende stadia. Van diepe slaap, die draait om het lichaam en waar het lastig is om uit wakker te worden, tot REM-slaap aan het einde van een nacht slaap, waarbij het vooral draait om de hersenen. Sleep & Relax van Hikaya helpt bij het efficiënter en effectiever doorlopen van die momenten. 

Oprichters Daan van Rees (28) en Joris Lodeizen (23) ontwikkelden de capsules vanuit een persoonlijke behoefte. Joris: “We doen allebei aan CrossFit, waarbij slaap een grote invloed heeft op de prestaties. Om te kijken hoe het zat met de nachtrust, gebruikten we fitnesstrackers. Daaruit bleek dat we allebei behoorlijk slecht sliepen en we wilden iets maken, dat hierbij zou helpen.”

Het verschil met bekende middelen, zoals melatonine, is dat dit slaapverwekkers zijn. Ze helpen bij het in slaap vallen, maar doen niks voor de kwaliteit van de slaap zelf. Na een uitgebreid en intensief ontwikkelproces door middel van wetenschappelijk onderzoek en het testen van velerlei ingrediënten ontstond de perfecte samenstelling voor Sleep & Relax. De capsules verbeteren de kwaliteit van nachtrust aanzienlijk, doordat er minder tijd in de lichtere slaapfase wordt doorgebracht en meer in de diepe slaap en de REM-fase. Dit heeft tevens een positief effect op het energieniveau gedurende de dag.

Ingrediënten

De capsules bevatten enkel plantaardige ingrediënten en zijn dus vegan. Het advies is om ongeveer een half uur voordat je gaat slapen twee capsules in te nemen. Sleep & Relax is verkrijgbaar in de webshop van Hikaya. De capsules zitten in een luxe glazen pot, en zijn ook beschikbaar in een abonnementsvorm met biologisch afbreekbare navulverpakkingen. 

Meer binnen de rubriek Vrouwen