Resto VanHarte en Intratuin: kerst vier je samen

21 NOV 2023 11:02 | Stichting VanHarte | Resto VanHarte

21.11.2023 - Deze kerstperiode slaan sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte, Intratuin en horecaspecialist Vermaat de handen ineen om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om samen kerst te vieren. Naast de reguliere kerstdiners van Resto VanHarte zijn er dit jaar zes extra, speciale Resto-kerstdiners, bij Intratuin. Met de diners willen beide organisaties mensen uit de buurt met elkaar in contact brengen en iedereen een kerstgevoel geven. 

Kerst is een periode van samenzijn. Maar niet iedereen die dat wil, kan samen kerst vieren. Daarom organiseert Resto VanHarte ieder jaar met de kerst extra feestelijke buurtdiners in haar pop-up restaurants. Iedereen is welkom om daar gezellig aan te schuiven en nieuwe mensen te leren kennen. Dit jaar komen er zes locaties bij. Het gaat om kerstdiners in Intratuinwinkels in Lisse, Pijnacker, Leidsche Rijn, Enschede, Rosmalen en Maastricht. 

De deelnemende winkels bevinden zich allemaal in de buurt van Resto VanHarte locaties. Op die manier kunnen zowel gasten van Resto VanHarte als buurtbewoners die nog niet eerder meeaten, genieten van een gezellig buurtdiner. Naast het mogelijk maken van de diners roept Intratuin in haar winkels en communicatie-uitingen klanten op om bij te dragen tegen eenzaamheid. Dit kan door vrijwilliger te worden of door een financiële bijdrage te doen aan Resto VanHarte. 

Polle Janssens, directeur-bestuurder bij Resto VanHarte: “Deze samenwerking met Intratuin is heel bijzonder voor ons. Intratuin fungeert net als wij als ontmoetingsplek voor de buurt. Buurtbewoners die al vaker bij ons aten genieten door deze samenwerking van een extra sfeervol en magisch kerstdiner bij Intratuin. Daarnaast is het een kans om nieuwe mensen kennis te laten maken met onze succesformule van samen eten en samen koken. Want eenzaamheid is er natuurlijk niet alleen met kerst, maar het hele jaar door.”

Buurtgenoten die samen kerst willen vieren bij Intratuin kunnen zich aanmelden voor de Resto-kerstdiners via www.restovanharte.nl/intratuin. Hier staan ook alle locaties, data en begintijden van de diners. Bellen kan ook via of 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Eigen bijdrage voor het diner is vijf euro.

 

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen