Strijd om Het Beste Truckerscafé van Nederland 2023 in volle gang

15 MEI 2023 08:20 | IQ Select

Amersfoort, 15 mei 2023 | IQ Select is op zoek naar Het Beste Truckerscafé van Nederland. Vrachtwagenchauffeurs en andere kenners kunnen tot en met 31 mei 2023 stemmen op één van de 29 genomineerde cafés. Het winnende truckerscafé krijgt een geldprijs 2500,- en een bokaal uitgereikt. Onder de stemmers wordt ook een prijs verloot. Op 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

De wedstrijd

Truckerscafés zijn van grote waarde voor vrachtwagenchauffeurs. Hier komen de truckers tot rust, kunnen ze een hapje eten en ontmoeten ze hun collega’s. Om de Truckerscafés in het zonnetje zetten, heeft IQ Select de wedstrijd “Het Beste Truckerscafé van Nederland” in het leven geroepen. Op 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt via de social media kanalen van IQ Select.

Stemmen

Tot en met 31 mei 2023 kunnen chauffeurs en liefhebbers van truckerscafés stemmen op hun favoriet. Uit alle aanmeldingen maken 29 genomineerde cafés kans op de hoofdprijs. Daarnaast maken ook de stemmers kans op een prijs. Stemmen kan via https://www.iqselect.nl/verkiezing-beste-truckerscafe-nederland/

IQ Select

De wedstrijd is in het leven geroepen door IQ Select, de baan bemiddelaar in de transportsector. IQ Select helpt werknemers in het transport met het vinden van een passende, stabiele baan waar beide partijen blij van worden. Hierbij kijkt IQ Select niet alleen naar eerlijke salarissen, maar ook naar een prettige werkomgeving. Kandidaten kunnen via de zoekmachine op www.iqselect.nl op zoek naar hun droombaan in het transport.

Meer binnen de rubriek Voeding, drank en horeca