Schrijver Marc Bennink introduceert het eerste Zomer-boek-abonnement

21 JUN 2023 08:11 | Provenance Auction Events | Marc Bennink Copy

Schrijver Marc Bennink gaat 4 jaar lang een spannend boek schrijven voor in de zomervakantie, voor abonnees: Het Zomer-boek-abonnement. Op zondagmiddag 25 juni 2023 vindt op de Barkasstraat 82 in Amsterdam de aftrap plaats van dit nieuwe fenomeen. 

De presentatie van de roman: Het Medikaat is de eerste uit de reeks. Het boek is net uit, maar heeft van de abonnees al goede recensies ontvangen. (Info over het abonnement is te vinden op: www.hetmedikaat.nl). En iedereen kan nog meedoen.

Marc Bennink: ”In de zomervakantie worden de meeste boeken gelezen”. Daarom wil hij ieder jaar een spannend boek schrijven. Deze abonnementsvorm voor een leespubliek is nog niet eerder vertoont in de boekenbranche. Bovendien biedt Marc Bennink de mogelijkheid om samen met zijn lezers van de MB Bookclub mee te beslissen over de boekpromotie, de vormgeving en andere zaken, zoals een Boekenweek-dictee in Maart. 

Liefhebbers, pers en abonnees zijn welkom bij de boekpresentatie vanaf 15:00 uur. De promotiecampagne en meer informatie over het Zomer-boek-abonnement is te vinden op de sociale media van Marc Bennink en op www.hetmedikaat.nl

https://www.youtube.com/watch?v=aGbPav5-S7U

https://www.youtube.com/watch?v=gQEyPLvgYkM

https://www.youtube.com/watch?v=8IwyeVTf7sk

 

Meer binnen de rubriek Uitgeverij