Eerste tussenstand nominatieronde Gouden Televizier-Ring 2024 ๐Ÿ’

05 SEP 2024 19:30 | Bindinc

Een week geleden gingen de stembussen voor de 59e Gouden Televizier-Ring open, maar welke kanshebbers hebben tot nu toe de meeste stemmen ontvangen van het Nederlandse publiek? We maken vandaag de eerste tussenstand bekend.

Op TVgids.nl delen we welke tv-programmaโ€™s, presentatoren, acteurs, talenten, online-videoseries, impactvolle momenten en jeugdshows voorlopig de meeste stemmen hebben. Let wel, ze staan op alfabetische volgorde!

Stemperiode

Er kan nog tot dinsdag 24 september 08:00 uur gestemd worden voor de nominatieronde via TVgids.nl/ring en voor de categorie Jeugd via TVgids.nl/jeugd. Op dinsdag 17 september volgt een tweede tussenstand.

Bekendmaking genomineerden

Zodra de stembussen sluiten, stelt de notaris de uitslag vast. Op 24, 25 en 26 september worden de drie genomineerden per categorie bekendgemaakt door onze mediapartners:

  • Eva: Televizier-Ring Impact en Televizier-Ring Talent
  • NOS Jeugdjournaal: Televizier-Ring Jeugd
  • RTL Boulevard: Gouden Televizier-Ring, Televizier-Ring Presentator, Televizier-Ring Acteur
  • Shownieuws: Televizier-Ring Online-videoserie


Over de Gouden Televizier-Ring De Gouden Televizier-Ring is een publieksprijs die wordt uitgereikt aan het tv-programma dat het best is gewaardeerd door de Nederlandse kijker. De belangrijkste prijzen voor Nederlandse televisieprogramma's worden elk jaar tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt. In 2024 vindt de uitreiking van de 59ste Gouden Televizier-Ring plaats op donderdag 17 oktober. De organisatie van de Gouden Televizier-Ring verkiezing is in handen van Bindinc.

Meer binnen de rubriek Entertainment