Compleet Duurzaam heeft de wind mee en breidt uit

02 NOV 2023 08:33 | Compleet Duurzaam

Aalsmeer, 2 november 2023 – Compleet Duurzaam, totaalleverancier op het gebied van verduurzaming en duurzame energieoplossingen, breidt uit en heeft een tweede vestiging in Aalsmeer geopend. Voor de toekomst streeft Compleet Duurzaam naar een landelijke dekking met meerdere filialen. 

Compleet Duurzaam adviseert over duurzame energieoplossingen en levert aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het gaat daarbij om zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en thuisbatterijen. Compleet Duurzaam doet meer dan alleen zonnepanelen of warmtepompen installeren: het bijzondere aan Compleet Duurzaam is de integrale visie op duurzaamheid, gebaseerd op de vraag van de klant. Typische voorbeelden van klantvragen zijn “hoe kan ik mijn huis verduurzamen, en waarmee kan ik het beste beginnen?” of “wat kan ik straks met de zonnepanelen die ik nu laat installeren?”. Uiteraard spelen rendement en terugverdientijd een belangrijke rol in de adviezen over het maken van de juiste keuze voor de klant.

“In alles wat we doen staan de vraag en situatie van de klant centraal”, zegt Rumo Traets, directeur van Compleet Duurzaam. “Samen met de klant maken we de reis naar een duurzame toekomst. Niet voor niets zien we klanten dan ook vaak terugkeren om een volgende stap te zetten op weg naar een duurzame toekomst. Die klanttevredenheid en de hoge scores die klanten ons geven, daar doen we het voor.” 

Landelijke dekking

Compleet Duurzaam ziet een duidelijke behoefte aan deskundig, veelomvattend en toekomstgericht advies op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf voorziet de komende tijd dan ook verdere uitbreiding van het aantal vestigingen, naar een landelijk dekkend netwerk.

“Wij willen dicht bij de klant staan om hem of haar zo goed mogelijk te adviseren”, zegt Kevin van Raat, ceo van Compleet Duurzaam. “En voor onze klanten die zich in de driehoek Rotterdam - Utrecht – Amsterdam bevinden, is de keuze voor Aalsmeer een hele logische. Uiteraard is het pand volledig duurzaam; wij willen immers het goede voorbeeld geven.” 

Compleet Duurzaam heeft inmiddels twee vestigingen, in Aalsmeer en Zwaag, en levert daarmee duurzame oplossingen van ‘A tot Z’!

Over Compleet Duurzaam 

Compleet Duurzaam is totaalleverancier op het gebied van verduurzaming en duurzame energieoplossingen. Met onze uitgebreide ervaring, diepgaande vakkennis en specialistische expertise, zijn we in staat om zowel particuliere als zakelijke klanten te helpen bij hun verduurzamingsinspanningen. Uniek is dat onze producten en oplossingen nauw met elkaar zijn verbonden, waardoor we waardevolle combinaties kunnen bieden die bijdragen aan een duurzamere wereld. Zie ook https://www.compleetduurzaam.nl.

Meer binnen de rubriek Klimaat, milieu en duurzaamheid