Lancering van een nieuwe lijn hennepthee

21 NOV 2022 07:30 | Hemp Story

Amsterdam, Nederland (21 november 2022) - Hempstory, een winkel gespecialiseerd in hennepproducten in het centrum van Amsterdam, lanceert een nieuwe serie homemade kruideninfusies op basis van cannabisbladeren. Elke kruidenthee wordt los verkocht of in een prachtig samengesteld pakket (inclusief een gratis doosje theezakjes) van 5 verschillende theesoorten met elk een specifieke smaak en eigenschappen. Uit onderzoek blijkt dat hennepbladeren bijdragen aan een goede gezondheid en dit staat dan ook in elke thee centraal:

CALM - een ideale manier om tot rust te komen na een hectische werkdag. De melange van hennep, kamille en lavendel vermindert stress en bevordert een ontspannen en diepe slaap.

BOOST – zelfs op de meest vermoeide momenten doet deze mix je weer opleven. Met een vleugje munt en wat zwarte thee voor daadkracht.

FRESH - herstellend en verfrissend. Deze infusie van hennep, chrysantbloemen en kudzuwortel biedt troost en verademing en is rijk aan vitaminen en mineralen. De perfecte remedie tegen een kater.

CARE – deze mix van hennep en rooibos is rijk aan antioxidanten, werkt hartverwarmend en is zacht voor de maag. De smaak is zoet en licht kruidig door de toevoeging van kaneel, kardemom en steranijs. Ideaal voor winterse ochtenden.

PURE - Gewoon de bladeren van de hennepplant, niets meer, niets minder.

Het nieuwe theepakket is het perfecte cadeau voor elke leeftijd en is geprijsd voor elke portemonnee. Hempstory streeft ernaar mensen meer bewust te maken van de vele toepassingen van hennep, voor het welzijn van de mens én de planeet.

Wist u bijvoorbeeld dat 1 hectare hennep meer dan 15 ton CO2 absorbeert? Dat is het equivalent van 90.000 km rijden met een dieselauto, oftewel meer dan twee keer de evenaar rond.

Voor meer informatie of opmerkingen kunt u contact opnemen met HempStory via info@hempstory.nl, of door te bellen naar 020 800 4900. Voor hoog resolutie beeldmateriaal kunt u direct contact met ons opnemen. INSTAGRAM: welovehemp

Meer binnen de rubriek Voeding en drank