Rossberck introduceert Maximum Repair Hand Cream: Dé handcrème voor mannen.

20 OKT 2022 08:15 | Rossberck BV

Nederlandse producent van heren cosmetica lanceert handcrème speciaal voor mannen.

Rossberck is er voor de man die bewust met zijn uiterlijk bezig is en graag goed verzorgd voor de dag komt. Na al enige tijd succesvol aan de weg getimmerd te hebben met diverse gezichtsverzorgingsproducten, lanceert het Sittardse bedrijf nu een product dat zich richt op de meest gebruikte stukken gereedschap van iedere man: de handen. Naast dat deze nieuwe Maximum Repair Hand Cream speciaal voor mannen ontwikkeld is, vonden de ontwikkeling én productie volledig in Nederland plaats. Dit maakt de handcrème een 100% Nederlands product.

Zodra de temperatuur buiten begint de dalen worden de handen van menig man steeds droger. Het gevolg: ruwe, pijnlijke handen met vaak tal van kleine wondjes. Natuurlijk kon je dit als man altijd al bestrijden door een crème op je handen te smeren, maar veel van de beschikbare handcrèmes zijn niet gemaakt met de man als eindgebruiker in gedachte. Het gevolg: sterk geparfumeerde handcrème die je handen veel te vettig maakt en die ongemerkt vaak ook vol schadelijke ingrediënten zit. Met de koude wintermaanden in aantocht besloot Rossberck dat dit anders moest. Daarom ontwikkelden ze de Maximum Repair Hand Cream: een handcrème voor mannen, door mannen. Wat deze handcrème extra bijzonder maakt? Hij is van idee tot eindproduct volledig ontwikkeld in Nederland.

“We zijn er ontzettend trots op dat we deze handcrème net als onze andere producten weer volledig in Nederland hebben kunnen ontwikkelen, testen én produceren”, aldus Mika Koenen, mede-eigenaar van Rossberck. “Samen met onze Nederlandse partners hebben we een handcrème ontwikkeld die iedere man vol zelfvertrouwen kan gebruiken. Geen handcrème met overheersende geuren, toegevoegde glitters of veel te vette handen na gebruik. In plaats daarvan bieden wij mannen een crème die je handen hydrateert en beschermt en tegelijkertijd ook snel intrekt zodat de handen direct weer te gebruiken zijn. Dit realiseren we door enkel kwalitatieve ingrediënten te gebruiken. Deze beschermen de handen onder andere tegen schade veroorzaakt door overmatig handen wassen en desinfecteren, en voeden de goede bacteriën in de huid.” 

Rossberck wil met haar producten het nog altijd heersende stigma doorbreken dat mannen die goed voor hun lichaam zorgen geen echte mannen zijn. Ook de Maximum Repair Hand Cream draagt bij aan deze boodschap. “We merken ook in het geval van handcrème vaak dat mannen zich bezwaard voelen om hun handen te verzorgen. Het gebruiken van een crème wordt immers vaak als niet-mannelijk gezien”, zegt Sander Schoenmakers, mede-eigenaar van Rossberck. “Door een handcrème te lanceren die specifiek voor mannen is ontwikkeld willen we dit taboe doorbreken. Het zou voor mannen net zo normaal moeten zijn om goed voor hun huid te zorgen als voor vrouwen.” De handcrème en overige producten van Rossberck zijn verkrijgbaar via www.rossberck.com en Bol.com.

Over Rossberck

Rossberck is een cosmeticamerk uit Sittard dat zich exclusief richt op verzorgingsproducten voor de moderne man. Opgericht door een scheikundige en een marketeer kenmerkt Rossberck zich door het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Daarnaast profileert het zich als voorvechter voor het normaliseren van het gebruik van verzorgingsproducten door mannen. De producten van Rossberck zijn kwalitatief, eerlijk en worden van a tot z in Nederland ontwikkeld, getest en geproduceerd. 

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mika Koenen van Rossberck door te mailen naar mika@rossberck.com of door te bellen naar +31652715609. Meer informatie over Rossberck kunt u vinden via: https://rossberck.com/

Dit is een origineel bericht van Rossberck BV

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen deze rubriek