SVR trapt nieuwe kampeerjaar af met de eigen SVR-vakantiebeurzen

18 JAN 2023 08:00 | Stichting Vrije Recreatie

Zaterdag 21 januari is het eindelijk weer zo ver: “de eerste SVR-vakantiebeurs na de coronaperikelen van de afgelopen jaren.” In de Expo Houten vindt de aftrap plaats van de eerste van een serie van vier SVR-beurzen. Hierna volgen op 28 januari nog de beurs in het Autotron te Rosmalen, 4 februari de beurs in Martiniplaza te Groningen en op 11 februari de beurs in Expo Greater Amsterdam te Vijfhuizen.

Voor Corona waren de SVR-beurzen altijd een groot succes, waar duizenden recreanten op af kwamen om een camping uit te komen zoeken en in een gezellige ambiance alvast vooruit te kijken naar het komende kampeerseizoen. De SVR hoopt deze trend te kunnen voortzetten en gezien de enorm gegroeide populariteit van het kamperen op kleinschalige SVR-campings wordt verwacht dat de bezoekersaantallen minimaal gelijk zijn als voor Corona. Door de SVR-vakantiebeurzen steken de vakantiekriebels bij velen al de kop op en worden plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is dit een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze unieke SVR-Vakantiebeurs.

 boerengastvrijheid

Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 300 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk “zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken”. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van vijf euro p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

voor kinderen ook van alles te beleven

Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee “Klaunies” aanwezig die de kinderen gaan vermaken. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee. 

voor ieder wat wils

Ook in 2023 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven!

Kom zaterdag 21 januari ook naar Houten en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

 

 

Meer informatie: SVR, Meerkerk, telefoon: 0183-352741 (www.svr.nl)

Meer binnen de rubriek Binnenlandse reizen