Kamperend Nederland in de startblokken

06 FEB 2023 15:32 | Stichting Vrije Recreatie

Kamperend Nederland in de startblokken

 Expo Greater Amsterdam, lest best?

Zaterdag 11 februari zal de SVR-Vakantiebeurs plaatsvinden in het Expo Greater Amsterdam te Vijfhuizen voor alle geïnteresseerden in het kleinschalig kamperen via de SVR (Stichting Vrije Recreatie).

Boven alle verwachtingen

De afgelopen drie zaterdagen hebben er drie SVR-vakantiebeurzen plaatsgevonden in Houten, Rosmalen en in Groningen. Deze drie beurzen zijn bezocht door ruim 31.000 bezoekers. “De belangstelling is overweldigend en overtreft elke keer weer onze verwachtingen”, aldus Bas van Mill van de Stichting Vrije Recreatie. “We weten natuurlijk al langer dat onze kleinschalige SVR-campings in de belangstelling staan van een steeds groter wordende groep kampeerders, maar elke beurs staan we toch weer met verbazing te kijken naar alle enthousiaste kampeerders die onze beurzen bezoeken. Het is geweldig om bevestigd te zien dat het kleinschalig kamperen bij de boer nog altijd zo populair is en een prachtig, goedkoop alternatief is voor andere vormen van recreatie. Het belooft in ieder geval een prachtig kampeerjaar te gaan worden voor de kleinschalige SVR-campings in binnen- en buitenland. Daar houden we deze beurzen tenslotte voor en in die opzet zijn we zeker geslaagd. Wij kijken dan nu ook uit naar onze laatste beurs in Vijfhuizen. Wordt het lest best?” 

Voor kampeerders die nog bezig zijn met hun vakantieplannen, is dit een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze laatste SVR-Vakantiebeurs.

 boerengastvrijheid

Op de SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij de diverse stands uit binnen- en buitenland daadwerkelijk “zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken”. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van vijf euro p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerartikelen, die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

voor kinderen ook van alles te beleven

Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Naast twee “Klaunies”, die de kinderen gaan vermaken, zullen op deze beurs ook Fien en Teun, bij de jeugd zeer bekend, aanwezig zijn voor een ‘meet and greet’. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee. 

voor ieder wat wils

Ook in 2023 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen, ook nu nog, zeer betaalbare tarieven!

Kom zaterdag 11 februari ook naar Vijfhuizen en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van een SVR-camping.

 

Meer informatie: SVR, Meerkerk, telefoon: 0183-352741 (www.svr.nl)

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme