Innovatieve ''Flitsbezorgers'' vechten om MAYONEUR. Bezorger FLINK zet snelle stappen!

20 JUL 2021 12:19 | Mayoneur

MAYONEUR het bedrijf achter de populaire plantaardige mayo's, die in de afgelopen tijd mayo nieuw leven heeft ingeblazen, wordt nu ook ondekt door de verschillende FLITS bezorgers die voet aan de grond zetten in Nederland. 

Jullie hebben ze vast wel eens voorbij zien racen. De dames en heren die met een goed tempo voorbij komen op een 100% electrische fiets met een grootte tas op hun rug, vol met boodschappen, om weer iemand blij te maken. In de afgelopen maanden zijn er in een korte tijd veel verschillende bedrijven ontstaan die zich focussen op een snelle bezorging van boodschappen. Opeens zagen we overal Gorillas, fietsers, posters, social media adds en heel veel bestellingen van de jongere doelgroep. Kort daarna zagen we opeens GETIR die na veel succes in Turkije zich uitbreid over europa. Maar hier blijft het niet bij, FLINK een Duitse boodschappen bezorger zet nu ook snel voet aan de grond in Nederland. 

Geert Kranendonk (Co-founder MAYONEUR) : ''Ziet een hele nieuwe markt ontstaan, waarbij gemak en effiënctie steeds belangrijker worden voor de consument. Ook stimuleert dit nieuwe start-ups die minder kans hebben in de grote retail wereld''. 

In een korte tijd werd MAYONEUR overrommelt door aanvragen van flitsbezorgers in Nederland. Nu zijn de plantaardige mayo's van MAYONEUR al te vinden op de app van GETIR en FLINK. Daarbij zijn de Gorillas nu de varianten aan het testen. 

FLINK zorgt ervoor dat MAYONEUR landelijk verkrijgbaar is in 8 verschillende steden en staat gelijk open voor leuke acties om de huidige en nieuwe klanten blij te maken. Geert Kranendonk (Co-founder MAYONEUR)  :  '' We zijn zeker blij dat we hier verkrijgbaar zijn, we proberen onze fans steeds beter te bereiken en leuke acties te bedenken om onze varianten bekend te maken''. De eerste actie op de FLINK app begint de laatste week van juli, download snel de app (Knipoogt Geert)''. 

(Glenn Kruisselbrink mede eigenaar MAYONEUR) : Het zijn toffe innovaties die zorgen voor gezonde beweging, veel werk gelegeheid voor de jongeren en daarbij gaat er een hele nieuwe markt open. Spannend om te zien hoe deze markt zich in de toekomst gaat ontwikkelen, ook m.b.t. de macht die wegvalt bij de retail. 

https://apps.apple.com/app/id1531321108?mt=8

Meer binnen de rubriek Horeca