LEGOLAND® opent een nieuwe speeltuin in het teken van Peppa Pig™

26 FEB 2024 13:24 | VisitDenmark

LEGOLAND®

PERSBERICHT 

27.02.2024 

LEGOLAND® opent een nieuwe speeltuin in het teken van Peppa Pig™ 

Kleine gasten zullen zich vermaken in het gloednieuwe speelgebied dat volledig in het teken staat van dit kleine vierjarige, ondeugende varkentje Peppa Pig™. Het karakter geniet bekendheid van de tekenfilmserie en is enorm populair onder peuters en kleuters. 

In de serie ziet Peppa Pig, het kleine brutale, maar o zo schattige varkentje, elke eerste stap als een nieuw avontuur en neemt haar jonge fans daar in mee. Het speelgebied is 1500m2 groot en geeft gegarandeerd heel lang speelplezier. Kinderen stappen in de wereld van hun tv-held en zien die wereld daadwerkelijk tot leven komen. 

Meet & Greet 

In Peppa's en Georges Poppentheater, kun je met het gezin een liveshow meemaken met daarin de poppenversies van de personages uit de tekenfilmserie. Het poppentheater heeft een grote digitale achtergrond die verandert tijdens de show. Na de voorstelling, kunnen gasten er op de foto met Peppa en George. 

In Peppa's wereld 

Het nieuwe gebied in LEGOLAND® bevat een aantal van de meest bekende elementen uit Peppa's universum. Zo kun je de kinderen fotograferen bij Peppa's huis, ze kunnen in de rode auto van Vader Pig stappen, de boot van Opa Pig ervaren (zonder natte voeten) en in Peppa's boomhut spelen die in het midden van de speeltuin staat. 'Naar de hemel schommelen' of van een een glijbaan af die de tenen van de kleine bezoekers kietelen. En natuurlijk, de favoriete bezigheid: springen in of nou ja, op de trampolines van de 'modderpoel'. Kinderen kunnen picknicken, als het ware,  met hun eigen gebouwde lunch van LEGO® DUPLO® stenen. 

Mooie samenwerking 

Het genoemde speelgebied is een samenwerking tussen LEGO® DUPLO® Peppa Pig™ Playground onder licentie van speelgoed- en spellenfabrikant Hasbro. De 1.500 m2 grote speeltuin wordt 's werelds eerste ruimte met de onverwachte combinatie van deze drie merken. LEGO® en DUPLO® komen dit jaar nog met een LEGO DUPLO-serie. Op 23 maart gaat LEGOLAND® weer open. 

Aanvullende informatie 

PEPPA PIG is een Britse animatieserie voor kleuters die al 20 jaar wordt uitgezonden, in 10 seizoenen in meer dan 180 landen vanaf 2024. De serie volgt Peppa Pig, een brutaal klein varkentje dat samenwoont met haar familie - jongere broer George, mama Pig en papa Pig - en haar diverse vriendenkring. Het merk is wereldwijd succesvol en maakt contact met consumenten via elk contactpunt, van tv tot themaparken en winkels. 

HASBRO is een toonaangevend speelgoed- en spellenbedrijf met als missie het vermaken en verbinden van generaties fans door het wonder van verhalen vertellen en de opwinding van spelen. Hasbro levert boeiende merkervaringen voor een wereldwijd publiek door middel van speelgoed, consumentenproducten, games en entertainment, met een portfolio van iconische merken. 

  

Beeldmateriaal 

Download direct honderden foto's in hoge resolutie uit onze beeldbank. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal.  

Belangstelling voor een persreis? 

Neem contact op met ons persteam 

Press Coordinator, Bianca Serraarens +31 6 57 77 95 29 

Press Coordinator, Mireille Boode +31 6 23 44 52 66 

Noot voor de redactie: Press Coordinator, Bianca Serraarens +31 6 57 77 95 29  Press Coordinator, Mireille Boode +31 6 23 44 52 66 www.visitdenmark.nl/pers ________________________________________ Contactgegevens: Van: VisitDenmark Website: https://www.visitdenmark.nl/ Contactpersoon: Mireille Boode Telefoon: +31 6 23 44 52 66 Email: mirboo@visitdenmark.com ________________________________________

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme