Tweede tussenstand nominatieronde Gouden Televizier-Ring 2024 💍

17 SEP 2024 19:00 | Bindinc

Laatste tussenstand nominatieronde Gouden Televizier-Ring 2024

Over precies een week sluiten de stembussen voor de 59e Gouden Televizier-Ring. Voor we weten wie definitief in Koninklijk Theater Carré gaan strijden om die felbegeerde prijs, is het eerst tijd voor een laatste tussenstand.

Op TVgids.nl delen we welke tv-programma’s, presentatoren, acteurs, talenten, online-videoseries, impactvolle programma’s en jeugdshows er tot nu toe de meeste stemmen behaalden. Let wel, ze staan op alfabetische volgorde!

Stemperiode

De Nederlandse kijker kan nog stemmen voor de nominatieronde tot dinsdag 24 september 08:00 uur via TVgids.nl/ring en voor de categorie Jeugd via TVgids.nl/jeugd.

Bekendmaking genomineerden

Nadat de stembussen zijn gesloten stelt de notaris de uitslag vast. Op 24, 25 en 26 september worden de drie genomineerden per categorie bekendgemaakt door onze mediapartners:

  • Eva - Televizier-Ring Impact en Televizier-Ring Talent
  • RTL Boulevard - Gouden Televizier-Ring, Televizier-Ring Acteur en Televizier-Ring Presentator
  • NOS Jeugdjournaal - Televizier-Ring Jeugd
  • Shownieuws - Televizier-Ring Online-videoserie


Over de Gouden Televizier-Ring De Gouden Televizier-Ring is een publieksprijs die wordt uitgereikt aan het tv-programma dat het best is gewaardeerd door de Nederlandse kijker. De belangrijkste prijzen voor Nederlandse televisieprogramma's worden elk jaar tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt. In 2024 vindt de uitreiking van de 59ste Gouden Televizier-Ring plaats op donderdag 17 oktober. De organisatie van de Gouden Televizier-Ring verkiezing is in handen van Bindinc.

Meer binnen de rubriek Entertainment