Samen de toekomst van het onderwijs vormgeven

02 FEB 2022 16:05 | Dyade Holding

“Natuurlijk zijn wij hierin gestapt. Het is een geweldige kans voor ons en voor het Nederlandse onderwijs, die we met Dyade en Visma kunnen vormgeven.” Op 2 februari opent het Dyade Visma Onderwijs Experience Center officieel haar deuren. DO-IT leverde alle audiovisuele en IT-apparatuur. Directeur Ilco den Ouden over zijn investering: “Dyade verzorgt veel bijeenkomsten, dat doen wij ook. Hoe mooi kan het zijn om een gezamenlijke ruimte te hebben en elkaar te versterken.”

Dyade is DO-IT enorm dankbaar. Directeur bestuurder Herman de Wild: “Het Dyade Visma Onderwijs Experience Center is uniek, door haar ligging en innovatieve karakter. DO-IT maakt dit mogelijk door, naast een jaarlijks sponsorbedrag, producten met hoge korting of in bruikleen te leveren. We hebben hier nu zelfs educatieve robots staan. Zo kunnen we het onderwijs informeren over de laatste (technische) ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het onderwijs.”

Krachten bundelen

“Hoe kan je klanten beter voorzien van de juiste informatie dan door samen te werken?” vindt Den Ouden, die naast directeur en medeoprichter van DO-IT ook directeur is van digitale uitgeverijen Instruct en Vodix. Ook Instruct sponsort het Dyade Visma Onderwijs Experience Center. “We zijn een commerciële club en de schoorsteen moet roken, maar we stellen de klant altijd centraal. Dat zie ik terug bij Dyade. We zitten in dezelfde markt. We willen allebei het onderwijs verbeteren. Het is mooi dat we onze krachten kunnen bundelen, zonder dat je elkaar beconcurreert.”

Live streams en tv-uitzendingen

“Beide bedrijven bieden heel veel toegevoegde waarde voor het onderwijs”, vindt Herman de Wild. “DO-IT levert de meest actuele digitale middelen. Daarmee kunnen we live streams en professionele tv-uitzendingen maken, online en hybride diensten organiseren en camera’s op afstand bedienen.” Ook voor DO-IT en Instruct is het Dyade Visma Experience Center een mooie ruimte. Den Ouden: “We hebben al trainingen en klantmeetings gepland. En personeelsactiviteiten, zodat onze mensen ook allemaal kennis hebben van deze unieke plek.”

Over het Dyade Visma Onderwijs Experience Center

Het Dyade Visma Onderwijs Experience Center is dé plek om samen de toekomst van het onderwijs te ontdekken, te ervaren en te creëren. De ruimte van 200 m2, met een geweldig uitzicht over de A2 is voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur en kan totaal flexibel kan worden ingericht. De feestelijke opening, oorspronkelijk gepland voor 2 februari, zal plaatsvinden op 28 maart a.s.

 

Over DO-IT, Instruct en Vodix

DO-IT levert ICT & Audiovisuele toepassingen, van digiborden tot robots. Instruct en Vodix zijn digitale educatieve uitgeverijen, met een breed pakket aan digitale lesmethoden voor het PO, VO en MBO voor o.a. digitale geletterdheid, informatica, muziek, geschiedenis en mens en maatschappij. DO-IT levert de goede audiovisuele middelen die daarvoor nodig zijn. De bedrijven, gevestigd in Didam en Bodegraven, tellen samen zo’n 75 medewerkers.

Over Dyade

Dyade is sinds 1656 één van de grootste dienstverleners en momenteel marktleider op het gebied van bedrijfsvoering voor onderwijsinstellingen en kinderopvang. Ruim 250 onderwijsbesturen hebben hun financiële en personele bedrijfsvoering ondergebracht bij Dyade. Dyade Academy organiseert unieke evenementen en leergangen voor onderwijsprofessionals en Dyade Voordeelservice biedt als inkoopcombinatie aantrekkelijke inkoopvoordelen voor onderwijsinstellingen en hun medewerkers.

Daarnaast ondersteunt Dyade Advies met gespecialiseerde adviesdiensten op het gebied van financieel (meerjaren)beleid, controlling, kwaliteitszorg en HRM- en AVG-beleid, maar ook met interim-management en juridisch advies. Dyade is ISO 9001:2015 gecertificeerd voor al haar dienstverlening.

Dyade is samen met Visma initiatiefnemer van het Dyade Visma Onderwijs Experience Center.

Meer binnen de rubriek Onderwijs