Fiona Franchimon doneert 1000 Hairpins voor mensen met vitale beroepen

09 APR 2020 16:41 | Fiona Franchimon Professional B.V.

Hairstyle Salon Fiona Franchimon Professional geeft hun aandacht en zorg aan de medemens op een andere manier.

Normaal gesproken is deze Hairstyle Salon in Zeist in volle gang om mooie coupes te creëren bij hun klanten. Daarnaast verkopen zij wereldwijd de hairtool de Nº 1 HAIRPIN. In oktober wilde zij de nieuwe collectie kleur de SeaShell Pink lanceren. 

“Wij hebben doen besluiten met het gehele team dat wij graag in deze bijzondere tijd ons op een andere manier voor andere mensen willen inzetten.”

Donatie  

Daarom willen wij als blijk van waardering 1000 stuks van onze SeaShell Pink Nº1 HAIRPINS veranderen in de #WeCare HAIRPIN en deze weggeven aan vrouwen die een vitaal beroep uitoefenen.

Oproep

Wij doen een oproep naar iedereen in Nederland die iemand kent die zij een blijk van waardering willen geven mét een persoonlijke boodschap en de #WeCare HAIRPIN.

Kosteloos

Wij versturen kosteloos 1 #WeCare HAIRPIN in Nederland met jouw persoonlijke boodschap op naar een vriendin, kennis, familielid of collega die in deze bijzondere, moeilijke tijd hard werkt en daarom extra in het zonnetje gezet mag worden.

Ambassadeurs - Wij zijn heel trots op onze ambassadeurs Lotte van Leeuwen, Ranomi Kromowidjojo en Antje Monteiro die belangeloos #WeCare steunen.

#WeCare № 1 HAIRPIN - is een musthave-hairtool voor vrouwen. 

  • Eén #WeCare № 1 HAIRPIN vervangt 5 haarschuifjes. 
  • Vanwege het unieke ontwerp van de HAIRPIN behoud je de volume in je haar. 
  • Met de HAIRPIN wissel makkelijk en snel tussen verschillende looks. 
  • Creëer een representatieve, zakelijke uitstraling met de HAIRPIN  
  • De HAIRPIN laat geen knikken of deuken achter in je haar.
  • Je voelt de HAIRPIN niet zitten; als je achteroverleunt tijdens een autorit, in het vliegtuig of strandstoel. 
  • De HAIRPIN staat fantastisch bij elke haarkleur; ze zijn namelijk verkrijgbaar in de kleuren bruin, transparant en zwart, Ruby Red, Smooth Caramel, Soft Beige, Sea Shell

Elke vrijdag zullen wij live via Instagram masterclasses geven in verschillende updo’s met de #WeCare Nº1 HAIRPIN Instagram https://www.instagram.com/fionafranchimonprofessional

Op de website hebben wij 1000 stuks klaar staan, wie krijgt jouw blijk van waardering? En wat is jouw persoonlijke boodschap voor haar?

Noot voor de redactie Voor meer informatie, vragen over de Nº 1 HAIRPIN, over Fiona Franchimon of het opvragen van HR-beeld – Video Beelden kunnen media contact opnemen met Brian de Bruijn E-mail : brian@fionafranchimon.nl Telefoon: +31 (0) 624241897 Website : www.fionafranchimon.com Foto’s in bijlage. Fiona Franchimon Professional Het Rond 5b | 3701HS, Zeist | Netherlands info@fionafranchimon.com T: +31 (0)30-6626691 www.fionafranchimon.com

Meer binnen de rubriek Alleenstaanden en kennismaking