2024 K-FOOD Fair Lyon: B2B om Koreaans eten en internationale zakenrelaties te bevorderen

03 JUN 2024 10:45 | De Korea Agro-Fisheries and Food Trade Corporation

Aankondiging van de K-FOOD Fair Lyon B2B in 2024, op 12 en 13 juni in het InterContinental Lyon-Hotel Dieu. Een cruciaal evenement voor Koreaanse exporteurs van voedingsmiddelen en Europese kopers om de innovatieve Koreaanse keuken te ontdekken.

Lyon—De Korea Agro-Fisheries and Food Trade Corporation (aT) heeft details bekendgemaakt over de komende K-FOOD Fair, die op 12 en 13 juni in Lyon plaatsvindt. De beurs is een ontmoetingsplaats voor Koreaanse voedselexporteurs en Europese kopers.

Op 2024 K-FOOD Fair Lyon B2B wachten internationaal erkende en toonaangevende Koreaanse voedingsmiddelen op bezoekers. De Koreaanse keuken biedt zowel gezondheid als smaak door traditionele methoden, zoals fermentatie, die de verse smaak van ingrediënten versterkt. Bezoekers worden uitgenodigd om kennis te maken met de Koreaanse keuken, die voorop loopt in deze wereldwijde trend.

De K-FOOD Fair vindt plaats in het InterContinental Lyon-Hotel Dieu in Lyon, Frankrijk, dus het is een ideale gelegenheid om nieuwe zakenpartners te vinden en de producten van 30 veelbelovende Koreaanse merken te ontdekken. Zo'n 30 exporteurs van Koreaanse voedingsproducten - zoals vers voedsel, kimchi, snacks, sauzen, drankjes en alcoholische dranken - zullen aanwezig zijn.

 U kunt de deelnemende bedrijven vinden: Online tentoonstelling | K-FOODTRADE

Bezoekers kunnen de producten die ter plekke worden tentoongesteld bekijken en proeven in verschillende stands. Het ontmoetingsplatform ter plaatse biedt de mogelijkheid om vergaderingen of zakelijke consultaties te organiseren. Registratie vooraf wordt aanbevolen om de diversiteit van de deelnemende bedrijven te ontdekken.

Voor meer informatie & registratie: https://forms.gle/mkDhFNcdJuHbDALK6

Naast het B2B-evenement op 12 en 13 juni wordt van 13 tot en met 16 juni de 'K-FOOD Fair' voor consumenten gehouden, een uitgelezen kans om de aantrekkingskracht van Koreaans eten als klant te voelen en te ervaren. (2024 LYON K-FOOD FAIR (kfoodfairlyon.com))

De K-Food Fair in Lyon biedt mogelijkheden om uw zaken uit te breiden met Koreaanse exporteurs van landbouwproducten en voedingsmiddelen.

Meer binnen de rubriek Voeding, drank en horeca