DIT Engineering verbreedt zijn focus

02 APR 2019 11:00 | DIT Holding

Werkvoorbereiders, projectleiders, planners, calculators, tekenaars. Dat zijn de mbo+ en hbo-profielen waar DIT Engineering als specialisatie binnen DIT Personeel op focust. Daar profiteert de Nederlandse bouwsector al jaren van. Silvia van der Zanden, de nieuwe manager van DIT Engineering, verbreedt de focus en gaat ook kennis en kunde leveren aan de installatie- en metaalsector. In de dienstverlening staan passie voor techniek en gedegen advisering in betrokken werkrelaties centraal.

Silvia van der Zanden, sinds half januari verbonden aan DIT Engineering, heeft een heldere missie: de dienstverlening verbreden en relaties met klanten en hoger opgeleide technici verdiepen. Silvia, die veel ervaring heeft in het bemiddelen van technische profielen, kiest bewust voor DIT Engineering.

“DIT is de nummer één van Nederland als het gaat om de inzet op maat van vakpersoneel in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Die verwevenheid met de wereld van techniek en sectorkennis vormen een fantastisch fundament om DIT Engineering verder uit te bouwen. De behoefte aan projectmatige beschikbaarheid van hoger opgeleid technisch personeel is groot. Wij gaan daar samen met klanten en engineers oplossingen voor bieden.”

Wij spreken jouw taal

DIT Engineering heeft veel te bieden om technici op mbo+ en hbo-niveau aan zich te binden. Silvia: “Als je passie en energie hebt voor de wereld van techniek, zijn wij jouw partner. En dat geldt zeker ook voor het groeiende aantal vrouwen dat kiest voor techniek! We spreken je taal, je telt als medewerker mee. We zorgen ervoor dat je kunt doen waar je goed in bent, waar je hart naar uitgaat. Elkaar blijven uitdagen en focus op een langdurig partnership, dáár is onze aandacht op gericht.”

“Vaktalenten zijn schaars, het werk wordt aldoor gecompliceerder. Samen staan we voor een enorme uitdaging. Wil je als gedreven vaktalent een tree hoger op de carrièreladder, dan bieden we je een (BBL-)traject op maat aan. Ook als je al langer meedraait, sporen we je aan om je te blijven verbeteren. Denk aan digitale vaardigheden, flexibiliteit en innovatief vermogen. Wij zeggen: blijf nieuwsgierig en pak je kansen.”

De match waar iedereen beter van wordt

DIT Engineering is als leverancier van kaderpersoneel betrokken bij mooie bouwprojecten in heel Nederland. Daar komen nu installatieprojecten en uitdagingen in de metaalindustrie bij. Silvia: “Ook die sectoren gaan ons snel leren kennen als betrouwbare leverancier van hoger opgeleide engineering-professionals. De kaders waarbinnen we mensen beschikbaar stellen variëren, van projectmatige detachering tot vast contract. Wat niet varieert, is onze kwaliteitsbelofte. Vanuit kennis en kunde in de wereld van techniek, gaan we voor de match waar iedereen beter van wordt.”

Silvia van de Zanden heeft al een mooie staat van dienst in de technische personeelsbemiddeling. De techniek boeit haar enorm, ieder dag opnieuw. “Zien waar je mee bezig bent. Onder een tunnel door rijden en beseffen dat collega’s van jou daaraan hebben meegetekend en -gebouwd. Nederland mooier en duurzamer zien worden, elkaar zien groeien. Iets beters kan ik niet bedenken.”

Meer binnen de rubriek Aardewerk en keramiek