"Horeca: Broedplaats van de Arbeidsmarkt - TIPPR Zet Horecapersoneel in de Spotlight"

04 JUL 2023 15:43 | TIPPR

TIPPR lanceert het TOPPR-initiatief om het personeelstekort in de horeca aan te pakken en de sector positief te belichten. De horeca, als broedplaats van de arbeidsmarkt, verdient meer waardering en erkenning.

We worden allemaal geconfronteerd met het personeelstekort in de horeca. De horeca fungeert als een broedplaats voor de Nederlandse arbeidsmarkt, aangezien het een van de sectoren is waar jongeren hun loopbaan starten. Echter, deze nieuwe generatie die op het punt staat hun eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten, vereist een andere benadering.

Het TOPPR-initiatief zet maandelijks een horecamedewerker in de schijnwerpers, uitmondend in een publieksverkiezing tijdens de Horecava 2024. De eerste zes TOPPR's van 2023 zijn al bekend.

Daarnaast introduceert TIPPR de "Horeca VIP Behandeling" en nodigt alle horecamedewerkers uit om deze zomer te genieten bij Club Cabo Hospitality Club in Zandvoort. Op hun vrije dag krijgen ze 15% korting en de beste tafel.

Het is tijd om de horeca te erkennen als de cruciale broedplaats van onze arbeidsmarkt en de waardering te geven die het verdient. Laten we samenwerken om dit te bereiken.

Genomineerde van 2023:

Dagje switchen van horecamedewerker naar gast:

Extra warm deze zomer in de keuken:

Horeca VIP behandeling:

De horeca is de broedplaats voor de Nederlandse arbeidsmarkt:

Wij nodigen u uit om het TOPPR-initiatief te ondersteunen, door uw waardering te tonen en de essentiële rol van horecamedewerkers te erkennen. De horeca is de broedplaats van onze arbeidsmarkt - laten we deze koesteren! Dit initiatief is tot stand gekomen i.s.m. de Horecava, Staffable en TIPPR. Wilt u in contact komen met één van deze TOPPR’s of meer informatie? Neem contact op met Colin Westerwoudt, +31628543089, colin@tippr.nl of ga naar www.tippr.nl TIPPR is het grootste mobiele platform dat zich richt op de horeca-industrie. Het platform biedt informatie, tips en inspiratie voor horecaondernemers en -medewerkers. Dit kan variëren van de nieuwste trends en innovaties in de horeca tot praktische tips voor het runnen van een horecazaak. TIPPR.nl fungeert als een datacentrum en netwerkplatform voor de horecabranche. Het doel is om horecaprofessionals te ondersteunen en te inspireren om hun bedrijf te verbeteren en te laten groeien.

Meer binnen de rubriek Voeding, drank en horeca