Inspirerende podcast en vodcast over hoe Brabanders ondernemen

11 MEI 2023 09:02 | Omroep Brabant

Wat doen ondernemers om hun business succesvol te laten groeien? Omroep Brabant Reclame zoekt hiernaar in de nieuwe podcast ‘Hoe Brabanders ondernemen’. Patrick Stoof vraagt naar de zakelijke levenslessen en het ondernemerschap. Deze échte verhalen vind je op de bekende podcastplatformen en via omroepbrabantreclame.nl/podcast

Het is een zakelijke podcast voor de Brabantse markt, waarmee Omroep Brabant Reclame ondernemers wil inspireren. In iets meer dan 20 minuten kijk en/of luister je naar échte verhalen van Brabantse ondernemers. Op de eerste dag van iedere maand verschijnt deze nieuwe zakelijke pod- en vodcast.   

Een Brabantse ondernemer vertelt over zijn of haar business. Allemaal krijgen ze dit seizoen dezelfde 5 vragen: Waarom ben je ondernemer geworden? Wat voegt jouw persoon toe aan succesvol ondernemen? Wat zou je anders doen, als je in een tijdmachine kunt stappen? Welke rol speelt marketing en communicatie bij de (markt)positionering van jouw bedrijf? Wat is jouw gouden tip voor ondernemers? Zo leert de kijker iedere ondernemer op dezelfde manier kennen. 

Gasten 

De eerste aflevering staat inmiddels online, waarin Armand van Kemenade te gast is. Hij is directeur van Sportiom en zijn tip is: “Zorg er samen altijd voor dat je gasten en bezoekers tevreden zijn”. Vervolgens schuift op 1 juni Milly Claes aan, zij is eigenaar van Maxim’s Fashion Plus. Op 1 juli neemt John Coppens (eigenaar Coppens Warenhuis) achter de desk plaats. 

Hoe te kijken/luisteren 

De serie wordt niet alleen als audio opgenomen, je ziet de ondernemers ook aan het woord. Alle afleveringen staan met beeld op Spotify en YouTube en zijn via computer, telefoon of tablet te zien. Ook is er de mogelijkheid om naar de televisie te streamen. 

In het kort 

Laat je ook inspireren over ‘Hoe Brabanders ondernemen’. Aan de hand van 5 vragen gaan we op zoek naar hét recept voor zakelijk succes. Ga naar omroepbrabantreclame.nl/podcast en bekijk of beluister de eerlijke en openhartige gesprekken. 

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws