Burgemeester Woerden neemt eerste Woerdense werklaars in ontvangst

12 FEB 2024 17:13 | Power Workwear

Lancering Cofra Woerden werklaars

Fotograaf: Simeon Visser

Woerden, 12 februari 2024 – Vanaf vandaag heeft Woerden zijn eigen werklaars. Voor het Kasteel van Woerden heeft burgemeester Victor Molkenboer het eerste paar officieel in ontvangst genomen uit handen van Thomas Karsemeijer van Power Workwear.

Italiaans design met Hollandse nuchterheid

Het Woerdense bedrijf Power Workwear is importeur van hoogwaardige bedrijfs- en werkkleding van onder andere het Italiaanse werkschoenenmerk Cofra. In samenwerking met Power Workwear hebben zij een werklaars ontwikkeld die volledig afgestemd is op de behoeften van de Nederlandse markt. “We hebben deze laars gemaakt met mensen die afhankelijk zijn van stevige, betrouwbare laarzen om hun werk gedaan te krijgen”, zegt Thomas Karsemeijer, directeur Power Workwear.

Een werklaars voor elke klus

Goed schoeisel is belangrijk om de voeten te beschermen en lichamelijke klachten zoals rugproblemen te voorkomen. Lage rugklachten vormen een belangrijk volksgezondheid- en maatschappelijk probleem van de Nederlandse bevolking. Volgens het RIVM heeft één op de vijf Nederlanders chronische rugklachten. “Als je lange uren op een bouwplaats maakt, in een magazijn of buiten werkt dan zijn goede werkschoenen dus onmisbaar,” vervolgt Karsemeijer. De Woerden-werklaars voldoet aan alle veiligheidseisen en biedt zowel bescherming als draagcomfort.

Eerbetoon aan Woerden

Woerden is van oorsprong een echte ondernemers- en kaasstad. De naam voor de nieuwe werklaars was dan ook zo bedacht: Cofra Woerden. Burgemeester Molkenboer besluit: “Deze laars is een eerbetoon aan alle hardwerkende Woerdenaren die dag in, dag uit bijdragen aan de levendigheid van onze stad. Namens hen neem ik graag het eerste paar in ontvangst.”

Over Power Workwear Sinds 2003 is Power Workwear in Nederland dé importeur van de Deense topmerken Engel Workwear, Nimbus en Sunwill en het Italiaanse merk Cofra. Wij leveren bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen van hoge kwaliteit voor de technische groothandel, werkkledingspecialisten en andere wederverkopers. Dankzij een compleet assortiment bieden we een oplossing voor iedere organisatie én ieder seizoen. Over de werklaars Cofra Woerden De werklaars voldoet aan diverse veiligheidskeurmerken en geeft maximale bescherming bij de neus en bij enkel. De laars is lichtgewicht en ondersteunt de hiel voor optimaal comfort. Het biedt anti-torsi ondersteuning en beschermt tegen hitte en kou. Bovendien is het metaalvrij en waterbestendig. Werklaars Cofra Woerden: ideaal voor elke klus! De Cofra Woerden is beschikbaar via geselecteerde dealers in Nederland. Meer informatie? Neem contact op met Power Workwear via +31(0)348 75 03 70 of info@powerworkwear.nl.
Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Power Workwear

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws