TSG lanceert nieuw label Fellow voor inhuur van ZZP’ers

28 JUL 2022 09:00 | Star Group Nederland B.V.

TSG "The Specialist Group" heeft sinds kort een nieuw label genaamd Fellow aan haar succesvolle reeks toegevoegd. Waar TSG samen met STAR, Or-Quest en Sentijn de Opdrachtgevers ontzorgt voor het vinden van technische specialisten, richt Fellow zich op de volledige backoffice voor de Opdrachtgevers en ZZP’ers.

We lezen er steeds meer over: schijnzelfstandigheid. De wetgeving wordt strenger voor opdrachtgevers en zelfstandigen in een groeiende markt van inmiddels 1,6 miljoen zelfstandige professionals (bron: CBS). Daardoor ontstaan vragen bij het aangaan van een samenwerking tussen opdrachtgevers en ZZP’ers en eventuele inhuurrisico’s. Veel ondernemers weten niet of ze wel voldoen aan de wet DBA. Denk aan de voorwaarden waar een contract aan moet voldoen, om een verkapt dienstverband te voorkomen.

TSG wil opdrachtgevers ontzorgen door juridisch de opdracht via Fellow uit te voeren. Opdrachtgevers zijn daarmee gevrijwaard van alle inhuurrisico’s en voldoen 100% aan de huidige wet- en regelgeving. Aansluitend zorgt een heldere urenregistratie en facturatie ervoor dat ook de ZZP’ers voldoen aan alle eisen van de Belastingdienst en makkelijk hun administratie kunnen voeren. Hierin worden ze geadviseerd door een vast contactpersoon.

Fellow heeft – in tegenstelling tot vergelijkbare aanbieders in de markt – bewust geen eigen recruitment platform gekoppeld aan de dienstverlening. Daardoor kunnen wij de tarieven laag houden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden. Fellow werkt volledig digitaal en gaat op termijn ook gebruik maken van AI technologie om de dienstverlening nog verder te professionaliseren.  

Voor meer informatie kun je kijken op onze website your-fellow.com.

Meer binnen de rubriek Industrie