HOMEMADE GAAT VOOR 232.000 KILO MINDER PLASTIC MET NIEUWE SHAKERS

22 MRT 2019 07:55 | HomeMade Bakmixen / Royal Smilde Bakery

Speciaal op Nationale Pannenkoekdag introduceert HomeMade Shake & Bake pannenkoeken. HomeMade heeft nieuwe shake verpakkingen ontwikkeld waar maar liefst 90% minder plastic in zit dan in huidige pannenkoekenshakers. Een leuke innovatie waardoor iedereen vandaag met een goed gevoel kan genieten van een lekkere pannenkoek.

 

Milieubewuste keuze

Bakmixenmerk HomeMade heeft shakers ontwikkeld van drankenkartons. Hierdoor bevatten de HomeMade Shake & Bake pannenkoeken 90% minder plastic dan reguliere pannenkoekenshakers. Als alle Nederlandse supermarkten de plastic shakers vervangen voor deze vernieuwde shakers bespaart de supermarktbranche maar liefst 232.000 kilo plastic per jaar.

 

Uitgebreid bakplezier

HomeMade Shake & Bake is gemakkelijk in gebruik. Je hoeft alleen water of melk toe te voegen en na een minuut schudden is de mix klaar om mee te bakken. Dat scheelt veel afwas waardoor er meer tijd overblijft om van de pannenkoeken te genieten. Bovendien kunnen er met deze nieuwe Shake & Bake Pannenkoeken meer pannenkoeken gebakken worden. Onderzoek wijst namelijk uit dat consumenten nu geen pannenkoekenshakers kopen, omdat ze vinden dat er te weinig pannenkoeken uit een shaker komen. Met Shake & Bake Pannenkoeken kunnen acht pannenkoeken gemaakt worden, de ideale hoeveelheid voor een gezin.

Assortiment en beschikbaarheid

Naast Shake & Bake Pannenkoeken introduceert HomeMade ook Shake & Bake Wafels en Shake & Bake Cupcakes. Hiermee wordt het nog gemakkelijker om wafels in een wafelijzer en cupcakes in vormpjes te gieten. En ook voor deze producten geldt maximaal bakplezier met minimale afwas. De Shake & Bake Pannenkoeken Naturel en de Shake & Bake Wafels zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Jumbo.

In deze drukke digitale tijd, is het soms heerlijk om even offline bezig te zijn. Dat kan natuurlijk met de bakmixen van HomeMade. Wij ontwikkelen onze bakmixen zodat je met minimale inspanning van inkopen en afwassen, echte genietmomentjes hebt tijdens het samen bakken en genieten van het resultaat. Happiness is HomeMade! Het beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken. Voor extra beeldmateriaal of meer informatie kun je contact opnemen met Emma Sterken via e.sterken@royalsmilde.com of +31 6 15 21 25 76.

Meer binnen de rubriek Alcoholhoudende dranken