Tv

Teleshopping programma SJOP TV op RTL 5 scoort goed

15 APR 2021 08:23 | Sjop.tv

EINDHOVEN (ANP) - In het nieuwe teleshopping programma SJOP TV op RTL 5 kunnen ondernemers reclame maken voor hun onderneming en/of producten. SJOP TV wordt iedere nacht uitgezonden na het sluiten van de zender. Het teleshop programma gooit hoge ogen volgens recente kijkcijfers.

Een vast onderdeel van het programma SJOP TV is muziekprogramma Hitscout. ‘Pluggen in een nieuw jasje’ wordt tot werkelijkheid gebracht in dit onderdeel. Zowel bekende als opkomende artiesten hebben de kans om hun songs te promoten door middel van een 100 seconden promotie pitch en een muziekfragment van 20 seconden. Ook is er ruimte om geïnterviewd te worden in de studio. Het verdienmodel is simpel en transparant; de artiest betaalt voor de aangeboden diensten. De kijker leert zo nieuwe muziek kennen die ze normaal niet op nationale radio of TV horen en zien.  Een vertegenwoordiger van Mpire Studio zegt: ‘‘Wij zien ons programma als een nieuwe manier van teleshopping en Hitscout is een mooie toevoeging aan ons programma! Ik denk mede dankzij het promoten van platen dat wij relatief hoge kijkcijfers hebben. En misschien nog belangrijker: kijkers die niet wegzappen maar blijven kijken!’’. Hitscout wordt gepresenteerd door zangeres M’lissa, die enthousiast is over deze nieuwe manier van promotie: ‘’Ik vind het een heel gaaf initiatief om meer ruimte te maken voor upcoming artists, dit is hét platform waar iedereen zich kan laten horen en zien!’’

 Het programma SJOP TV blijft zich vernieuwen de komende weken, binnenkort wordt de rubriek ‘de Nachtdominee’ toegevoegd. Dit is een rubriek waar de Nachtdominee ingestuurde brieven van kijkers voorleest, verhalen zonder taboe! Ook komt er een onderdeel specifiek voor mode, in deze fashion rubriek kunnen ondernemers hun merk en outfits promoten.

Kortom, een uur waarvoor je wakker blijft!

SJOP TV is iedere nacht te zien op RTL 5.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:
Website:
https://sjop.tv/

Dit is een origineel bericht van Sjop.tv

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Tv