iMed Medical: Gezondheidstoerisme en Vakanties Verbinden in Istanbul

27 FEB 2024 08:27 | B2Press B.V. (Unusual Enterprise B.V.)

Istanbul, het centrum van aantrekkingskracht dat Europa en Azië met elkaar verbindt, is ook aantrekkelijk voor buitenlandse toeristen met zijn ultramoderne technologische systemen en betaalbare behandelingen in het gezondheidstoerisme. iMed Medical, een in Istanbul gevestigd bureau voor gezondheidstoerisme, nodigt uit om naar Istanbul te komen met diensten op maat, die werken als een persoonlijke assistent.

Zubeyde Akdas, oprichter van iMed Medical, een in Istanbul gevestigd agentschap voor gezondheidstoerisme, verklaarde dat ze diensten leveren door rekening te houden met de nieuwste trends zoals een persoonlijke assistent voor gezondheidstoeristen in Türkiye en wees erop dat de kosten van medische diensten in het land ten minste 30-40% lager zijn dan in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de VS, waardoor gezondheidstoeristen naar Istanbul komen.

Ze voegde eraan toe dat ze ernaar streven om het aandeel van het land in het gezondheidstoerisme te vergroten door op te treden als brug tussen patiënten in het buitenland en professionele gezondheidsinstellingen en deskundigen in Türkiye, en zei:

"We hebben het International Health Tourism Authorization Certificate uitgegeven door het Turkse ministerie van Volksgezondheid. We bieden diensten aan op het gebied van plastische chirurgie, obesitas en haartransplantatie. Degenen die de voorkeur geven aan Istanbul kunnen hun behandeltraject telefonisch, online of in overleg met onze persoonlijke adviseurs in Nederland en België plannen."

Türkiye groeit in gezondheidstoerisme

A rapport over gezondheidstoerisme in Türkiye, opgesteld door Future Market Insights, een Amerikaans onderzoeksbureau, voorspelt een groei van 6,6% in de inkomsten van het land van 3.751,6 miljoen dollar in 2023 tot eind 2033.

Akdaş zei dat Türkiye de aandacht trekt met zijn steeds stijgende cijfers op het gebied van gezondheidstoerisme:

"Met zijn geografische ligging, culturele schoonheden, professioneel gezondheidspersoneel en klinieken is Türkiye, en vooral Istanbul, het adres bij uitstek voor mensen die een betere behandeling willen voor een betaalbare prijs. Turkse klinieken die de wereldtrends volgen, vergroten de tevredenheid van patiënten met innovatieve behandelingen."

Tolk en persoonlijke verpleegkundige ondersteuning

Zubeyde Akdas, oprichter van iMed Medical, benadrukte dat zij een van de grootste agentschappen zijn op vele gebieden van de medisch toerisme industrie, variërend van plastische chirurgie tot haartransplantatie en obesitas chirurgie:

"Procedures verwijzen voor ons niet alleen naar chirurgische ingrepen. Het is ook een stap in de richting van het herdefiniëren van de schoonheidsnormen van individuen op hun eigen voorwaarden. Met de nieuwste chirurgische technieken en een patiëntgerichte aanpak bieden we een reis die zowel transformerend als comfortabel is. We hebben een ruime keuze aan ziekenhuizen, chirurgen en medisch personeel. Daarom hebben we geen wachtlijst. Nadat de noodzakelijke en gewenste behandelingen zijn vastgesteld, plannen en nodigen we onze buitenlandse patiënten snel uit in Istanbul. Onze patiënten worden ondergebracht in luxe 5-sterrenhotels. Tijdens uw verblijf bieden we persoonlijke diensten met de ondersteuning van onze tolk, privéverpleegkundige en team. Onze patiënten kunnen hun bezoeken gemakkelijk integreren met vakanties of zakenreizen."

Terug naar de natuurlijke look in esthetiek

"Met ongeveer 45 collega's volgen we alle ontwikkelingen en innovaties in de zich snel ontwikkelende sector van het gezondheidstoerisme. We geven prioriteit aan de wensen van onze patiënten. De voorkeuren van beroemdheden hebben een grote invloed op buitenlandse patiënten die naar Türkiye komen," zegt Zubeyde Akdas,

"Er is een comeback naar het natuurlijke in esthetiek. De overdreven look heeft plaatsgemaakt voor een natuurlijke uitstraling. Vooral beroemdheden zoals Kim Kardashian en Cardi B, die besloten om een heupverkleining te ondergaan, hebben verklaringen afgelegd die het natuurlijke uiterlijk ondersteunen door hun ervaringen te uiten. Deze uitspraken hebben niet alleen bijgedragen aan de bewustwording, maar ook aan de normalisering dat het terugdraaien van cosmetische ingrepen een veelvoorkomende keuze is. Vrouwen omarmden de natuurlijke lichaamsesthetiek. Vooral het verwijderen van bilimplantaten en BBL-reductieoperaties hebben aan populariteit gewonnen. Het kleinere en gevormde uiterlijk van de billen is de nieuwe favoriet van patiënten geworden."  

Neem afscheid van implantaten voor natuurlijke schoonheid

Akdas verklaarde dat ze patiënttevredenheid als missie hebben om VIP-service te bieden en dat ze samenwerken met gespecialiseerde artsen, klinieken en A+ ziekenhuizen:

"We luisteren naar onze patiënten en houden rekening met hun wensen om kwaliteitszorg te kunnen bieden. Veel vrouwen zijn nu op zoek naar comfort, natuurlijke schoonheid en innerlijke rust. In dit verband hebben we de laatste tijd vooral patiënten die afscheid willen nemen van hun implantaten.

Mode en schoonheidsnormen veranderen in de loop der tijd. Vrouwen die met de mode mee willen gaan, willen misschien kleinere billen. Sommige vrouwen trekken zich te veel aan van maatschappelijke verwachtingen. Anderen ondergaan een operatie vanwege lichamelijke aandoeningen. Over het algemeen, door vele externe factoren, geven vrouwen nu de voorkeur aan een stevigere en kleinere kont.”

Contact: Zübeyde Akdas - info@imedmedical.com

Meer binnen de rubriek Haar en beauty