Campusrun Maastricht 2024: Wandelen of hardlopen voor het Ronald McDonaldhuis Maastricht

04 SEP 2024 13:16 | Brightlands Maastricht Health Campus

Op 17 oktober 2024 vindt de jaarlijkse Campusrun Maastricht plaats, een verrassend sportevenement over en door de gebouwen op Brightlands Maastricht Health Campus voor zowel hardlopers als wandelaars.

De Campusrun Maastricht wordt georganiseerd door Maastricht University, Maastricht UMC+, Medtronic en Brightlands Maastricht Health Campus om geld in te zamelen voor het Ronald McDonaldhuis Maastricht, dat gezinnen met zieke kinderen een thuis biedt tijdens moeilijke tijden.

De Campussrun Maastricht, begint om 17.30 uur en zal starten vanaf UM Sports. De 5 kilometer lange fun run brengt de deelnemers langs verrassende plekken en biedt volop entertainment onderweg. Deelnemers worden aangemoedigd om individueel deel te nemen, als onderdeel van een bedrijfsteam, of zelfs verkleed om extra plezier toe te voegen aan de deelname.

Na de run is er een gezellige afterparty gepland bij Bar Bistro Saam, waar deelnemers kunnen ontspannen, hun prestaties kunnen vieren en kunnen genieten van een hapje en drankje. De volledige opbrengsten gaan naar het Ronald McDonaldhuis Maastricht.

Meer informatie over het evenement, inclusief inschrijvingen, sponsor- en vrijwilligersmogelijkheden, is terug te vinden op www.campusrunmaastricht.nl.

Meer binnen de rubriek Sport