Nieuw radioprogrammering: Omroep Brabant wenst iedereen een KEIgoeiemorgen!

03 JUN 2024 08:20 | Omroep Brabant

Omroep Brabant radio start op maandag 10 juni met een vernieuwde radioprogrammering. Jordy Graat presenteert vanaf dan de nieuwe ochtendshow 'KEIgoeiemorgen!' tussen 6.00-10.00 uur. Hij volgt daarmee Koen Wijn op die vijf jaar 'Wakker' heeft gepresenteerd. 

Foto: Team KEIgoeiemorgen! Bron: Omroep Brabant

Vrolijk de dag beginnen met een goed humeur. Dat blijft ook nu als een paal boven water staan bij Omroep Brabant. Jordy (Veldhoven) start op geheel eigen wijze de dag op met goeie muziek, het gesprek van de dag en die leuke nieuwtjes die je nergens anders hoort. Samen met producer Mark en nieuwslezer Niek is hij vanaf 06.00 uur present. Uiteraard is er ook veel ruimte voor de luisteraar die samen met hen de dag begint.

Aangezien Jordy op zaterdag het populaire radioprogramma 'Graat & De Laat' met Christel de Laat blijft presenteren, is er op vrijdagochtend een nieuwe presentator te horen: Caroline van der Eerden (Berkel-Enschot). Zij was eerder al nieuwslezer bij Omroep Brabant. 

Koen Wijn (Tilburg) mag vanaf nu uitslapen. Hij neemt het tijdslot tussen 13.00 en 16.00 uur over van Jordy. In 'Wijn in de middag' draait Koen de allerlekkerste muziek, zodat je middag voorbij vliegt. Daarnaast heeft Koen altijd wel een verrassing in petto. En die wil je niet missen! Koen start op 24 juni met zijn nieuwe middagshow. 

Vernieuwde programmering per 10 juni

ma - do: 06.00 - 10.00 uur: KEIgoeiemorgen! met Jordy Graat

vr: 06.00 - 10.00 uur: KEIgoeiemorgen! met Caroline van der Eerden

per 24 juni

ma - do: 13.00 - 16.00 uur: Wijn in de middag met Koen Wijn

Omroep Brabant beluister je via de ether: West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6, of via omroepbrabant.nl/radio .

Meer binnen de rubriek Entertainment