Detacheringsbureau Samen Professionals gaat verder als Aethon Aelite

01 AUG 2023 10:30 | Aethon Groep

Samen Professionals, het detacheringsbedrijf van de Aethon Groep, kondigt aan dat zij vanaf nu verder zal gaan onder de naam Aethon Aelite. Deze strategische naamswijziging stelt Aethon in staat om van grotere toegevoegde waarde te zijn voor zowel haar medewerkers en klanten en hiermee haar concept 'van student tot professional' onder één dak aan te bieden.

Focus op maatschappelijke sectoren

Samen Professionals had met vele honderden professionals een sterke focus op het detacheren binnen de zorg, gemeenten en bij woningcorporaties. Deze professionals, expertise en ervaring worden naadloos geïntegreerd in Aethon Aelite, waardoor de Groep haar klanten een breder scala aan HR-dienstverlening kan aanbieden.

Van student tot Professional

Volgens Lennard van Vloten, mede-eigenaar van de Aethon Groep, betekent de lancering van de naam Aethon Aelite een logische stap voorwaarts voor het bedrijf. “We zijn ervan overtuigd dat we hiermee zowel onze klanten als onze Professionals nog beter van dienst kunnen zijn en ons unieke concept 'van student tot professional' nog krachtiger kunnen uitdragen.

We zien dat de flexschil groeit en met de Aelite propositie bieden we onze opdrachtgevers meerdere opties voor hun flexibel inzetbare schil.

Door onze krachten onder één dak te bundelen, zijn we in staat om sneller in te spelen op de veranderende behoeften van de markt, van onze klanten, van onze flextalenten én Professionals.”

De kracht van werken met leuke en aardige mensen

Bij Aethon Aelite draait alles om de kracht van leuke en aardige mensen. Van Vloten: “We geloven dat werken met vriendelijke en positieve professionals niet alleen een plezierige ervaring is, maar ook zorgt voor flexibiliteit en een naadloze integratie binnen nieuwe organisaties.” 

Deze samenvoeging markeert een belangrijke mijlpaal voor de Aethon Groep, waarbij de focus ligt op groei, digitale innovatie en het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan klanten in de zorg, bij gemeenten, kinderopvangorganisaties, woningcorporaties en in het onderwijs.

Over Aethon Groep

De Aethon groep bestaat per 1 augustus uit Aethon en SVOZ. Aethon is groot geworden met het opleiden van (studerend) talent en dit talent toe te voegen aan de arbeidsmarkt in maatschappelijk belangrijke sectoren met een groot personeelstekort. Aethon Aelite biedt uitkomst in het hogere segment van de zorg, bij gemeenten en woningcorporaties, waarbij opleiding en groei van Professionals centraal staat. Zorgopleider SVOZ staat garant voor de aangeboden trainingen en opleidingen in de zorg.

 

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Aethon Groep

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen