Justin Ammerlaan benoemd tot CCO Alphabet Nederland

04 MRT 2021 14:56 | Alphabet Nederland B.V.

– Justin Ammerlaan (45)  is benoemd tot Chief Commercial Officer bij Alphabet Nederland. Hij volgt hiermee Ivo Lissone op.  

Ammerlaan heeft 15 jaar ervaring in de operationele leasing/mobility sector. Hij startte zijn carrière bij ING Groep waar hij in 2006 de overstap maakte naar International Sales & Marketing bij ING Car Lease.  Met de verkoop van ING Car Lease aan BMW Group verhuisde Ammerlaan mee naar het hoofdkantoor in München waar hij de laatste 5 jaar head of International Accountmanagement bij Alphabet International was.

“Nederland is een absolute ‘front-runner’ in Europa op het gebied van innovatieve, flexibele mobiliteitsconcepten en in de graad van digitalisering van de (verkoop en service) kanalen. De markt is zeer volwassen en een deel van onze toekomstige groei zal moeten komen uit differentiatie en een versnelde digitalisering.  Daarbij blijft onze focus op een ‘sustainable relationship’ met onze klanten en een ‘deliver on promises’ attitude richting onze stakeholders”, aldus Ammerlaan.

Meer binnen de rubriek Personalia