AI-widget.com lanceert AI Assistent voor Scorito Tour de France team

28 JUN 2024 17:04 | Aviclaim

Vandaag is de nieuwe AI Assistent gelanceerd door AI-widget.com.

Deze is speciaal ontworpen om gebruikers te helpen bij het selecteren van hun Scorito Tour de France team. Met de start van de Tour de France morgen, biedt deze assistent een cruciale tool voor deelnemers die hun teams willen optimaliseren op basis van de meest uitgebreide en up-to-date statistieken en kwaliteiten van de renners.

 Deze AI Assistent maakt gebruik van beschikbare data en statistieken van Scorito, waardoor gebruikers weloverwogen beslissingen kunnen nemen bij de samenstelling van hun team. Of het nu gaat om de klimcapaciteiten, sprintprestaties, tijdritkwaliteiten of algemene consistentie van de renners, de assistent analyseert elke belangrijke factor om het beste team te kunnen samenstellen.

 "Met de AI Assistent willen we Scorito-gebruikers een voorsprong geven op hun vrienden die niet op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Gebruikers kunnen aangeven wat belangrijk is  en de ai-widget zal op basis van de wensen van de gebruiker een optimaal team samenstellen," zegt Remco Kuilman, initiatiefnemer.

 Website-eigenaren kunnen eenvoudig de widget plaatsen en aanbieden aan hun bezoekers door onderstaande code te implementeren;

<script type="text/javascript"src="https://www.ai-widget.com/Scripts?version=0.2" 

referrerPolicy="no-referrer-when-downgrade"></script> 


<div class="probe-ai-widget" data-nosr="true"data-widget="tour-de-france-scorito-widget-79736_83366087a38f4171b21e91e12d9cb674" data-theme="paper" data-width="1082" data-language="nl"></div>Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van Aviclaim

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Sport