Haven Ventures verwelkomt WICS Solutions, versterkt aanbod Warehouse Management Solutions

06 MRT 2023 09:00 | Haven Ventures

ENGLISH VERSION ENCLOSED

Haven Ventures verwelkomt WICS Solutions en versterkt aanbod in Warehouse Management Solutions

Breda, 6 maart 2023 – WICS Solutions B.V., een bedrijf voor warehouse management met een van 's werelds slimste softwareoplossingen, is vanaf heden aangesloten bij de groep Haven Ventures.

WICS werd 30 jaar geleden opgericht en is inmiddels wereldwijd aanbieder van een van de slimste logistieke systemen. Door de jaren heen ontwikkelde WICS zich op het gebied van techniek, software en innovatie, maar ook van logistieke knowhow. Dat laatste uit zich met name in ervaren medewerkers die dagelijks werken aan het optimaliseren van verschillende logistieke processen. WICS heeft een sterke positie op de Nederlandse markt en ondersteunt ook internationaal veel klanten.

Abhy Maharaj, voorzitter van Haven Ventures, zegt: “WICS Solutions zal een integraal onderdeel van Haven Ventures worden, waar diverse ervaren software- en techbedrijven, zoals Davanti Group, onder vallen die de nieuwste innovaties in supply chain bieden, aangepast aan de grootte van bedrijven, groeiende vraag of kansen.

We zijn blij dat we WICS mogen verwelkomen en het team kunnen voorzien van strategisch advies, ondersteuning en visie. Dankzij het combineren van onze capaciteiten, kunnen we de industrie een sterk portfolio met geavanceerde en toonaangevende oplossingen bieden.

Jacco Hassefras, Managing Director van WICS Solutions, zegt: "Deze samenwerking – voor sommigen misschien verrassend – biedt veel kansen en win-winsituaties voor alle partijen. Nadat we meer dan 30 jaar als succesvol familiebedrijf opereerden, wordt het dankzij deze samenwerking mogelijk om een volgende stap te zetten.

Door gebruik te maken van een ieders kennis, netwerk en bronnen binnen de Haven Ventures groep, kunnen we elkaar versterken en onze producten verder ontwikkelen en implementeren.

Omdat dit SaaS-oplossingen zijn, met de mogelijkheid tot maatwerk, zorgt de groei van het aantal gebruikers voor een nog completer en hoogwaardiger product. Kortom; een win-winsituatie voor iedereen."

Piet Eenkhoorn, Executive Director bij Haven Ventures, zegt: “Het samenkomen van Haven Ventures en WICS versterkt onze positie als toonaangevende leverancier van WMS oplossingen. We kunnen hiermee nog meer waarde creëren voor onze klanten.

WICS zal binnen de Haven Ventures groep nauw samenwerken met Davanti Group. Beide partijen vullen elkaar volledig aan en zullen profiteren van elkaars sterke punten.

De digitale technologie blijft de logistiek radicaal veranderen. Dankzij de snel uitbreidende capaciteiten kan Haven Ventures hierin een significante rol hebben.

Over Haven Ventures

Haven Ventures is het zusterbedrijf van NewCold en de overkoepelende entiteit van third-party software- en techbedrijven. Verschillende unieke bedrijven met een aanbod van de nieuwste innovaties in de supply chain vallen onder de groep.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Haven Ventures

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Fusies en overnames