SThree is Great Place To Work gecertificeerd

08 MRT 2023 11:47 | SThree

SThree Nederland is voor het tweede jaar op rij een gecertificeerd Great Place To Work met een behaalde score van 81 procent. Daarnaast dingt SThree mee naar een plek op de Best Workplaces 2023 lijst in de categorie ‘Best Multinational Workplace’.

Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van een onafhankelijk medewerkerstevredenheidsonderzoek wordt bepaald of organisaties voldoen aan de criteria voor goed werkgeverschap. Great Place To Work ondervroeg de collega’s van SThree op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Marc Voskuilen, Senior Director SThree: "We zijn erg trots op deze mijlpaal en het prolongeren van onze Great Place to Work certificering. Voor ons een signaal dat we als werkgever ons op de juiste punten focussen. De ontwikkeling van talent staat bij ons centraal. Bij SThree denken we vooruit en brengen we niet alleen Skilled People Together to build the future, maar moedigen we onze collega’s aan het maximale uit hun potentieel te halen. Ons doel is om een optimaal leer- en presteerklimaat te creëren waarbij we ons richten op de ontwikkeling, het succes en de gezondheid van onze medewerkers . We hebben het voorrecht om samen te werken met een ambitieuze groep mensen en te groeien als werkgever.

Margot van Soest, People Director SThree: "Als internationale organisatie zijn we trots dat 93% van onze medewerkers aangeeft dat SThree een veilige werkomgeving biedt. Ook geeft maar liefst 93% aan zich welkom te voelen bij SThree. Onze high performance cultuur, unieke wijze van het vieren van successen en het aanmoedigen van sportieve en sociale activiteiten wordt door 97% van onze collega’s gewaardeerd. De Great Place To Work-certificering is het bewijs dat we ons continu door ontwikkelen als goede werkgever."   

Over SThree SThree is in 1986 in Londen opgericht en in de afgelopen 37 jaar uitgegroeid tot de recruitment partner in de STEM sector met maar liefst 38 kantoren in 13 landen. SThree verbindt voornamelijk specialisten binnen de science, engineering en life science sector met innovatieve organisaties. SThree bestaat uit 7 gespecialiseerde recruitmentmerken (Progressive, Huxley, Computer Futures, Global Enterprise Partners, JP Gray, Real Staffing en Madison Black) en biedt een unieke combinatie van deskundige recruitmentkennis met een globaal netwerk. SThree heeft wereldwijd 3100 medewerkers. Daarnaast is SThree beursgenoteerd in het Premium Segment van the London Stock Exchange’s Main Market. Over Great Place to Work Sinds 36 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.
Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van SThree

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen