Barut Hotels voegt de nieuwste bestemming toe aan de Egeïsche kroon

13 NOV 2023 09:35 | B2Press BV

Anda Barut Collection opent in mei 2024 en biedt luxe voor iedereen

Barut Hotels, een van de meest cultureel gewortelde en baanbrekende toerismemerken in het Middellandse Zeegebied, gaat in mei het ANDA Barut Collection Hotel openen. Gelegen in de natuurlijke schoonheid en vlakbij de luchthavens van Izmir en Bodrum, biedt de Anda Barut Collection gasten een ruime, luchtige locatie aan het strand om comfortabel te resetten en op te laden, op slechts enkele uren van Europa.

In het Wellness Weekend (10-12 mei 2024), waarmee het hotel officieel voor het publiek wordt gelanceerd, zal Anda Britse Olympiërs, atleten en dansers ontvangen voor een ongelooflijk gevarieerd programma van gratis activiteiten. Het schema laat zien hoeveel er te bieden is voor gasten die op de locatie verblijven. Van zwemmen met Rebecca Adlington, beachfitten met Denise Lewis, Colin Jackson & Jamie Baulch, boksen met Johnny Nelson, hardlopen met de legendarische Paula Radcliffe, dancefitten met James & Ola Jordan, genieten van een sportkledingworkshop met beroemde modeontwerper Zeynep Kartal, Wellness Weekend biedt voor elk wat wils.

Bestemming voor Ontspanning voor Volwassenen en Gezinsreizen

Bij Anda Barut Collection, een ruimte ontworpen voor volwassenen die gasten verwelkomt met ruime kamers, gastronomische restaurants, betoverende ervaringen en andere privileges op het gebied van wellness, sport en luxe in een romantische omgeving.

Anda Barut Collection heeft ook de vakantie-ervaring voor gezinnen met kinderen getransformeerd. Het hotel beschikt over interactieve clubs voor kinderen, educatieve activiteiten en veilige speelplekken.

Het hotel biedt een unieke ervaring voor alle leeftijdsgroepen met zijn door de natuur omgeven aquapark, dat alles omvat, van snelle waterglijbanen tot speciaal themazwembaden, ligweiden, ligstoelen en eten en drinken voor het hele gezin. Carnival Park, ontworpen om zich te concentreren op games, entertainment en sportervaringen, zal een van de gebieden zijn die tijdens vakanties het meest worden bezocht.

Een historische, gecultiveerde omgeving met gastronomische ontdekkingen

Anda Barut Collection tilt de toeristische rijkdom van Turkije naar een internationale standaard. De unieke natuur biedt gasten een hotel en een diepgaande levenservaring. De moderne architectuur en het avonturenpark van het hotel, verweven met de natuurlijke schoonheden en de eeuwenoude geschiedenis van het gebied, beloven een vakantie waar zowel volwassenen als kinderen onvergetelijke herinneringen zullen creëren. Anda biedt een luxe accommodatie-ervaring en biedt gasten de mogelijkheid om tijdens hun verblijf aan hun eigen gastronomische reis te beginnen.

Ter informatie

effect bcw | effect burson cohn & wolfe

Vildan özdek / vildan.ozdek@effect.bcw-global.com / +90 553 595 61 77

Mahmut özyon / mahmut.ozyon@effect.bcw-global.com / +90 533 471 14 53

 

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme