Kinderpretpark Julianatoren neemt bezoekers mee terug in de tijd tijdens de Dinoweken

16 AUG 2023 08:41 | Koningin Julianatoren B.V.

Kinderpretpark Julianatoren nodigt jong en oud uit om de fascinerende wereld van dinosaurussen te ontdekken tijdens de Dinoweken. Op openingsdagen in september zullen bezoekers worden ondergedompeld in een prehistorisch avontuur, waarbij een scala aan shows en activiteiten rondom dino’s wordt aangeboden. 

Het dinoplezier begint zelfs al bij de bezoekers thuis, met twee gloednieuwe tv series. Vanaf 23 augustus kunnen de kijkers genieten van de avonturen van de Julianatoren-karakters Dino & Dina in hun eigen serie op Videoland. En op zondag 27 augustus staat om 8:30 uur op RTL 4 het avontuur ‘Cas de Ranger en de Dinomachine’ op het programma. 

Dinoweken 

De Dinoweken beloven een ervaring voor het hele gezin te worden. Tijdens deze weken kunnen bezoekers genieten van hoogtepunten zoals ‘De Grote Dinoshow’ in het theater, ontmoetingen met levensechte dinosaurussen, avontuurlijke Safarishows met Jul & Julia, de mogelijkheid om babydino’s te aaien en het eindstuk ‘Cas de Ranger en de Dinomachine’, gebaseerd op de gelijknamige nieuwe TV-serie.      

Nieuwe TV-serie op RTL 4: Cas de Ranger en de Dinomachine    

Kijkers beleven een avontuur met Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf, die echte dinosaurussen tegenkomen. Wanneer een zelfgemaakte tijdmachine stukgaat, belanden er plotseling dinosaurussen in Kinderpretpark Julianatoren. Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf staan voor een grote uitdaging, waarbij de bezoekers een actieve rol kunnen spelen.

Nieuw op Videoland: Dino & Dina

De jongste kijkertjes kunnen zich ook verheugen op de nieuwe serie ‘Dino & Dina’ op Videoland. Vanaf 23 augustus worden Dino & Dina, de dinokarakters van Kinderpretpark Julianatoren, geïntroduceerd in hun eigen serie. Samen bouwen ze van alles na, waarbij creativiteit en fantasie de boventoon voeren. 

De Grote Dinoshow

Tijdens deze show nemen Dino & Dina het publiek mee op een reis naar het verleden. Maar er is een uitdaging - hoe kunnen ze ooit terugkeren naar het heden? Hier komt de slimme Meneer Kaasgaaf en de avontuurlijke Cas de Ranger in beeld. Het publiek wordt meegenomen op een ontdekkingsreis vol opwinding en interactie.

Dino Première Avond op zaterdag 2 september

De Dinoweken worden ingeluid met de ‘Dino Première Avond’ op zaterdag 2 september. Tijdens deze avond komt de dinowereld tot leven als nooit tevoren. Met een vol programma overdag als ’s avonds genieten bezoekers van extra dinoplezier en het park dat tot 20:00 uur geopend zal zijn. 

Meer binnen de rubriek Entertainment