Weer tijdens F1 Singapore: benauwd, waarschijnlijk droog

21 SEP 2024 12:05 | Weeronline

Tijdens de Grand-Prix van Singapore wordt het erg warm: overdag stijgt het kwik tot wel 34 graden en tijdens de race, om 8 uur 's avonds lokale tijd, is het ook nog 29 graden. Ook is het erg benauwd. Er komen veel onweersbuien voor in de regio, maar die lijken vooralsnog niet Singapore te gaan bereiken.

Stevige buien in de regio

Singapore heeft te maken met een tropisch klimaat, waardoor het vaak geteisterd wordt door stevige onweersbuien. Ook dit weekend liggen rondom de stad zware buien op de loer. Vooralsnog lijken deze buien niet richting Singapore te bewegen, waardoor zowel de kwalificatie van vanmiddag als de race van morgen waarschijnlijk droog zullen verlopen. Toch kan altijd lokaal een bui ontstaan, dus de kans op regen is niet geheel uitgesloten.

Warm en benauwd

Het tropische klimaat zorgt er wel voor dat het erg warm benauwd zal zijn op het circuit. De race vindt plaats om 8 uur 's avonds lokale tijd, waardoor het al enigszins is afgekoeld. Toch zal het met 29 graden nog steeds erg warm aanvoelen, zowel voor de coureurs als voor de toeschouwers.

Het online bericht: https://www.weeronline.nl/nieuws/21-9-2024-f1-gp-race-singapore

Meer binnen de rubriek Sport