Van Dorp versterkt positie in brandbeveiligingssector met overname Weveko Brandbeveiliging

23 APR 2024 16:30 | Van Dorp

Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van Weveko Brandbeveiliging uit Hillegom. Weveko Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het onderhouden, installeren en leveren van brandmeldinstallaties, brandblusmiddelen en noodverlichtingsarmaturen. Het bedrijf realiseert een jaaromzet van € 3,5 miljoen en er werken 32 medewerkers. Met deze overname versterkt Van Dorp zich binnen het domein van brandbeveiliging.

Martin ten Brummeler, Algemeen Directeur van Van Dorp, is verheugd over deze strategische ontwikkeling: "Van Dorp heeft door de jaren heen veel ervaring en expertise op het gebied van brandbeveiliging opgebouwd en verbreed. De toevoeging van Weveko is daarom een logische en waardevolle stap. Het versterkt onze positie in de markt en opent nieuwe mogelijkheden voor groei."

Rick de Jong, Algemeen Directeur van Weveko, vult aan: "Deze overname is een belangrijke stap voor ons, omdat we nu deel uitmaken van een bedrijf met landelijke dekking en een solide organisatie. Dit versterkt onze dienstverlening voor bestaande klanten en biedt bovendien meerwaarde voor opdrachtgevers van Van Dorp. Het waarborgt ook de continuïteit van ons bedrijf. We kijken dan ook met vertrouwen uit naar een succesvolle toekomst binnen de Van Dorp familie."

Over Van Dorp

Van Dorp is een duurzame technisch dienstverlener, met 25 vestigingen door heel Nederland. Het familiebedrijf biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties.

Noot voor de redactie: Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Martin ten Brummeler via Mandy Hartwig, (Directie-assistent), bereikbaar tel. 06 - 82 90 61 43 of hartwig@vandorp.eu. Link naar onze website: www.vandorp.eu Link naar website Weveko: www.weveko.nl

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen