Persuitnodiging voor officiële opening van nieuwe smart building van Delta Electronics

10 OKT 2022 11:21 | Wisse Kommunikatie

Geachte redactie,

Op woensdag 19 oktober a.s. wordt de nieuwe vestiging van Delta Electronics op de Automotive Campus in Helmond officieel geopend. Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. De nieuwe vestiging gaat niet alleen een belangrijke rol spelen in de activiteiten van Delta Electronics in de EMEA-regio (Europe, Middle East & Africa), maar het nieuwe gebouw fungeert ook als demonstratieproject voor toepassingen op het gebied van gebouwautomatisering en energiemanagement.

Het nieuwe gebouw in Helmond is een showcase voor de innovaties die Delta Electronics ontwikkeld heeft. De innovatieve en groene oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering, duurzame energie en technologie voor het opladen van elektrische voertuigen zijn namelijk in en om het gebouw toegepast, waardoor het gebouw zeer energie-efficiënt is. De nieuwe locatie voldoet aan zeer strenge milieu-ontwerpeisen, waarvoor een LEED Gold-certificaat (Leadership in Energy and Environment Design) is aangevraagd.

Tijdens de opening kunt u met eigen ogen zien welke duurzame oplossingen in het gebouw zijn toegepast; kunt u in de showroom kennismaken met de meest recente innovaties én in gesprek gaan met de experts van Delta Electronics.

Het nieuwe gebouw heeft een oppervlakte van 4.050 vierkante meter, waar maximaal 150 medewerkers gehuisvest kunnen worden. De locatie op de Automotive Campus, de hotspot voor technologische innovatie in Nederland, is de basis voor sales en R&D op het gebied van automotive technologie, industriële energievoorziening en industriële automatisering in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De locatie beschikt bovendien over eigen service- en testfaciliteiten.

Het programma (onder voorbehoud):

Woensdag 19 oktober 2022

Automotive Campus 260, 5708 JZ Helmond, Nederland.

  9.30 uur:     ontvangst

10.00 uur:     openingsceremonie met onder meer: Ping Chen, CEO van Delta Electronics Inc., Dalip Sharma, president van Delta Electronics EMEA

                     en mevr. Elly Blanksma - Van den Heuvel, burgemeester van Helmond

10.30 uur:     persbijeenkomst en mogelijkheid om vragen te stellen

11.30 uur:     rondleiding door het groene gebouw met een toelichting op de toegepaste technologie

12.00 uur:     lunch en gelegenheid voor interviews

Graag horen we of u of een van uw collega’s bij de opening en de persbriefing aanwezig wilt zijn. U kunt zich aanmelden bij Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, +31 (0)26 4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl. Wij sturen u t.z.t een bevestiging met het definitieve programma.

Wij hopen u op 19 oktober in Helmond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Theo Snijders, namens Delta Electronics

Over Delta Electronics Delta, opgericht in 1971, is een wereldleider op het gebied van schakelvoedingen en warmtebeheerproducten, met een uitgebreid portfolio van slimme energiebesparende systemen en oplossingen op het gebied van industriële automatisering, gebouwautomatisering, telecom-energie, datacenterinfrastructuur, EV-laden, hernieuwbare energie, energieopslag en -display, om de ontwikkeling van slimme productie en duurzame steden te stimuleren. Als wereldburger van wereldklasse met de missie: "innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen bieden voor een betere toekomst", maakt Delta gebruik van zijn kerncompetentie op het gebied van hoogefficiënte vermogenselektronica en zijn op maatschappelijk verantwoord ondernemen(ESG) afgestemde bedrijfsmodel om belangrijke milieukwesties aan te pakken, zoals klimaatverandering. Delta bedient klanten via verkoopkantoren, R&D-centra en productiefaciliteiten verspreid over bijna 200 locaties in 5 continenten. Ga voor meer informatie over Delta naar: www.delta-emea.com.

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed