Jubileum Nationaal G-Voetbal Toernooi met coaches uit betaald voetbal

25 JUL 2017 11:41 | Fonds Gehandicaptensport

//PERSUITNODIGING//

25ste editie Nationaal G-Voetbal Toernooi met coaches uit betaald voetbal

Woensdag 2 augustus wordt de jubileum editie van het Nationaal G-Voetbaltoernooi bij BVV Barendrecht op Sportpark de Bongerd gevierd. Dit jaarlijks terugkerend toernooi wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal de KNVB, BVV Barendrecht en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV). De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Gehandicaptensport en de sponsors ING, Ziggo, Plus en Voetbal International.

Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers (jong en oud) deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi.

Programma CBV G-Voetbaldag 2017

08.45 uur        Aankomst teams

10.00 uur        Centrale Opening

10.10 uur        Team fotomoment

10.45 uur        Aanvang poulewedstrijden

15.45 uur        Finales penaltybokaal op het hoofdveld

16.15 uur        Finales wedstrijden op het hoofdveld

17.00 uur        Prijsuitreiking op het hoofdveld

17.15 uur        Afsluitende maaltijd voor de deelnemers & begeleiders

Het toernooi, gehouden bij BVV Barendrecht, is vrij toegankelijk. Iedereen die wil komen kijken is van harte welkom!

Wilt u aanwezig zijn bij dit evenement? Pers kan zich op voorhand aanmelden bij Coaches Betaald Voetbal, via info@coachesbv.nl Onderschrift foto: Cees Bakker Fotografie Over Fonds Gehandicaptensport: In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog niet vanzelfsprekend. Lang niet overal is het sportaanbod toegankelijk of er ontbreken faciliteiten in de buurt. Fonds Gehandicaptensport heeft de missie om sport voor iedereen met een handicap structureel en dichtbij huis mogelijk te maken. Pas dan is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen.

Meer binnen deze rubriek