Tahir Naqvi nieuwe R&D manager en directielid 3M Benelux

08 JUN 2017 16:10 | 3M Nederland B.V.

 “Met veel plezier stel ik Tahir Naqvi voor, de nieuwe R&D manager van 3M in de Benelux. Tahir heeft een internationale en zeer brede ervaring, zowel op technisch als op commercieel gebied”. Met deze woorden kondigt Hans Vlaminck zijn opvolger aan. Tahir is tevens directielid van 3M in de Benelux en lid van het Europese Technical Team.

Tahir Naqvi, met een graad in Chemical Engineering en MBA, trad in 1998 in dienst bij 3M India en brengt een brede internationale ervaring en een sterk netwerk mee.

Hij heeft bijna een kwart eeuw ervaring en expertise in Sales, Six Sigma, product ontwikkeling en commercialisatie, internationale laboratorium coördinatie en technisch leiderschap in India, U.S.A. en in de Benelux. 

Zijn leiderschapskwaliteiten en zijn kennis van de Chemische synthese zullen bijdragen in de verdere ontwikkeling van het Benelux laboratorium en de regionale en wereldwijde 3M labs en productievestigingen ondersteunen.

Hans Vlaminck is inmiddels de nieuwe directeur van de divisie Electronics & Energy van 3M in de Benelux.

Bij 3M passen wij wetenschap op interdisciplinaire wijze toe om elke dag weer levens te verbeteren. 3M heeft een omzet van $ 30 miljard en stelt 90.000 mensen tewerk die in contact staan met klanten over heel de wereld. 

Meer informatie over 3M vindt u op:

Nederland: www.3M.nl  of via www.Facebook.com/3Mnederland 

België: www.3M.be of via www.Facebook.com/3Mbelgium

of http://www.3m.com/3M/en_US/particles/

Meer informatie over Tahir Naqvi: https://www.linkedin.com/in/tahirnaqvi/

Meer binnen de rubriek Economie