Kleinschalig kamperen dé trend, SVR-beurzen in de belangstelling

30 JAN 2023 14:33 | Stichting Vrije Recreatie

Kleinschalig kamperen dé trend, SVR-beurzen in de belangstelling.

Martiniplaza, here we come!

Zaterdag 4 februari zal de SVR-beurs plaatsvinden in Martiniplaza te Groningen voor alle geïnteresseerden in het kleinschalig kamperen via de SVR (Stichting Vrije Recreatie).

in de file voor de beurs

Afgelopen zaterdag 28 januari hield de SVR haar tweede SVR-vakantiebeurs in het Autotron te Rosmalen. De aanloop en interesse was zo overweldigend dat er bijna de hele dag een file stond op de A59. “heel vervelend natuurlijk voor al die mensen in de file”, aldus Bas van Mill van de SVR,” maar natuurlijk geweldig voor ons en alle aanwezige campings om te zien dat het kleinschalig kamperen bij de boer nog altijd zo populair blijkt te zijn en een prachtig en goedkoop alternatief op alle andere vormen van recreatie is.” “Natuurlijk hoopten we dat de beurzen nog altijd in trek zouden zijn, maar dit hadden wij ook niet zien aankomen. Wederom ruim 10.000 bezoekers binnen in de hal, waar het reuze gezellig was met een prima sfeer, en we hebben natuurlijk geen idee hoeveel mensen omgedraaid zijn of besloten niet te komen vanwege de file. We zijn dan ook heel benieuwd wat de beurs in Groningen ons gaat brengen. We kijken nu al uit naar de SVR-beurs in het altijd mooie Groningen”

Voor kampeerders die nog bezig zijn met hun vakantieplannen, is dit een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze unieke SVR-Vakantiebeurs.

boerengastvrijheid

Op de SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij de diverse stands uit binnen- en buitenland daadwerkelijk “zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken”. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van vijf euro p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerartikelen, die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

voor kinderen ook van alles te beleven

Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Naast twee “Klaunies”, die de kinderen gaan vermaken, zullen op deze beurs ook Fien en Teun, bij de jeugd zeer bekend, aanwezig zijn voor een meet en greet. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee.

voor ieder wat wils

Ook in 2023 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen, ook nu nog, zeer betaalbare tarieven!

Kom zaterdag 4 februari ook naar Groningen en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van een SVR-camping.

Meer informatie: SVR, Meerkerk, telefoon: 0183-352741 (www.svr.nl)

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme