In heel Nederland stijgt het aantal laadpalen

21 DEC 2021 07:15 | MKB Brandstof

Denk je na over elektrisch rijden? En zie je op tegen het regelen van een laadpaal? Of misschien ben je al overgestapt, maar laad je je auto nog bij openbare laadpalen op? Hoe fijn zou het zijn om thuis te komen, je auto aan de stekker te hangen, en er niet meer naar om te kijken? Met een Laadpaal Abonnement heb je geen gedoe, want alles is geregeld. Een laadpaal aan huis of bij je werk, dus altijd plek om te laden. En niet meer met een lege accu staan. Voor een vaste lage prijs per maand. Wil je niet huren, maar kopen? Dat kan ook.

Een laadpaal kopen

Je betaalt voor de laadpaal inclusief installatie 1995 euro. Dat is niet goedkoop, je ziet direct de kosten. 100% transparant, met duidelijke voorwaarden, geen addertjes. Bij veel aanbieders lijkt het aan het begin goedkoper, maar krijg je een nare verrassing als je de uiteindelijke offerte krijgt. Heb je bijvoorbeeld extra meters kabel nodig (buiten het installatiepakket), omdat jouw meterkast wat verder weg staat dan gemiddeld, dan zie je dat bij MKB Brandstof tijdens je aanvraag, direct online. 

Persoonlijke, echte mensen 

Na je aanvraag krijg je een persoonlijke intake met een van onze specialisten. Je plant die op een moment dat jou uitkomt, en dan doorlopen we samen je aanvraag. We bespreken hoe je de laadpaal wilt gebruiken, en waar nodig passen we dingen aan. Jij krijgt een laadoplossing op maat. 

Voor zowel het abonnement als het aanschaffen van de laadpaal, gebeurt de eerste aanvraag online. Daar zie je alle opties, en heb je constant inzicht in je configuratie en de kosten. Het is super eenvoudig om laadpalen voor bij medewerkers thuis aan te vragen. Tijdens het aanvragen zie je op elk moment wat de kosten zijn bij kopen, of bij het abonnement. Tot de laatste stap kun je nog switchen tussen kopen of huren. 

Nu ook semi-publieke laadpaal

Je kunt nu online ook semi-publieke laadpalen aanvragen. Namelijk de Alfen ICU Twin. Een onverwoestbare dubbele laadpaal. De palen worden geleverd in de kleuren wit of antraciet. Zodat hij lekker opvalt, of juist niet.

Meer binnen de rubriek Media industrie