Kledingmerk Je m’appelle valt in de prijzen bij Shopping awards 2022

10 JUN 2022 09:00 | Je m'appelle B.V.

Apeldoorn, 10 juni 2022 - Tijdens een feestelijke gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk werd voor de 20e keer de Shopping Awards uitgereikt. Dit jaar werd de prijs voor beste webwinkel van Nederland 2022, categorie dameskleding, in de wacht gesleept door Je m’appelle. Je m’appelle is een online boutique waar comfortabele, kwalitatieve en elegante dameskleding wordt verkocht. In de categorie dameskleding streden zij samen met een concurrent om deze felbegeerde prijs. Je m’appelle mag zich nu de trotse winnaar van 2022 noemen.

In 2014 en 2016 werd Je m’appelle ook al tot Webshop van het Jaar benoemd. “We zijn misschien altijd wat bescheiden” zegt mede-eigenaar Maurice van Bussel, “maar wauw, wat een gaaf merk hebben we neergezet. Klaar voor de toekomst. Nee, we gaan na deze overwinning zeker niet stil zitten. Daarvoor zijn er nog veel te veel ideeën.”

Suzanne De Meyer, mede-eigenaar van Je m’appelle vertelt; “We waren in Nederland het eerste dameskledingmerk dat alleen online verkrijgbaar was. Dat was pionieren, alles moesten we zelf uitvinden. Een hele leuke tijd! We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de groei van Je m’appelle. Er staat nu een prachtig bedrijf met een geweldig team.”

“We barsten van de ideeën en de nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dat zorgt voor een energie-boost niet alleen bij ons, maar ook bij onze klanten. Zo werd België op de kaart toegevoegd, maar ook plussize collecties en lengte maten voor lange en binnenkort kleinere vrouwen en niet te vergeten; bedrijfskleding. Ook leuk: nog voor 2025 moet Je m’appelle Marché live zijn. Een online shop waar je je ‘oude’ Je m’appelle producten kan verkopen. Zo draag je bij aan sustainability en maak je een ander blij.”

De winnaars zijn bepaald op basis van stemmen van het publiek en beoordelingen van experts uit het vak. Publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling en experts bepalen de andere helft.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Je m'appelle B.V.

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Mode, kleding en textiel