Madame Tussauds zoekt figurant voor nieuwe Marvel 4D-film

11 JUN 2019 13:00 | Madame Tussauds Amsterdam

Amsterdam, 11 juni 2019 – Op 3 juli houdt Madame Tussauds Amsterdam open audities om een acteertalent te vinden voor een nieuwe Marvel 4D-filmervaring die in 2020 in première gaat.

Iedereen die kans wil maken op deze exclusieve rol in een 4D-film, wordt op die dag tussen 13.00 en 16.00 uur verwacht bij Madame Tussauds in Amsterdam. Enige voorwaarde: je moet verkleed zijn als je favoriete Marvel-superheld.

Het maakt niet uit of je serieuze acteerambities hebt, een Marvel-fan van het eerste uur bent of gewoon zin hebt om van de zomer iets origineels te doen. Kom je verkleed, dan maak je kans, en kun je gratis meedoen aan deze Madame Tussauds-ervaring.

Je kunt in zes steden over de hele wereld auditie doen, te beginnen bij de thuishaven van Marvel in Madame Tussauds Hollywood  en met Londen als hekkensluiter. De winnaar wordt 20 juli bekend gemaakt.

 Joe Quesada, Chief Creative Officer van Marvel Entertainment en hoofdjurylid bij de audities, verklaart: “Ergens loopt een ongelofelijke BOFKONT rond die strakjes zijn of haar filmtalent mag laten zien in het illustere gezelschap van de grootste superhelden uit de Marvel-comics: Iron Man, Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Thor, Captain America, The Hulk en nog veel meer!”

“We zoeken een enthousiaste liefhebber die het in zich heeft om zijn of haar tekst met dezelfde flair te brengen die zo kenmerkend is voor alle grote Marvel-sterren.”

De 4D-filmervaring krijgt een plekje in verschillende Tussauds wereldwijd. Hierin komen de legendarische Marvel-comics tot leven komen dankzij 3D-filmtechnologie en heuse speciale effecten (wind, water én bijpassende geuren).

Ga voor meer informatie over Madame Tussauds Amsterdam naar www.madametussauds.nl

 

Over Madame Tussauds Elk jaar betreden 10 miljoen gasten de wondere wereld van Madame Tussauds waar ze een ‘all­you-can-eat’ BUFFET VAN BEROEMDHEDEN voorgeschoteld krijgen. We zijn te vinden op zo’n 25 unieke locaties in de hele wereld, van New York tot Shanghai en van Amsterdam tot Sydney. En natuurlijk ook in Londen, waar het ooit allemaal is begonnen. De afgelopen 250+ jaar hebben we duizenden beroemdheden, sterren en helden bijna griezelig echt tot leven gebracht. Bezoekers krijgen bij ons de kans om hun idolen van dichtbij te zien en ze LETTERLIJK even aan te raken! Laat je meevoeren door onze beroemde werelden. Ervaar zelf hoe het is om rijk en beroemd te zijn. Want ook in 2019 krijg jij de kans om te shinen! Dankzij een unieke combinatie van ambachtelijk handwerk (dat de afgelopen eeuwen nauwelijks is veranderd), interactieve sets en technische snufjes geven we onze gasten een ervaring mee die echter voelt dan ooit tevoren.

Meer binnen de rubriek Entertainment